Life

Zodiac chinezesc: joi, 6 august 2020. Nativul Dragon are curaj să-și ia inima în dinți

05.08.2020 | 12:26
Zodiac chinezesc joi 6 august 2020 Nativul Dragon are curaj sasi ia inima in dinti
Zodiac chinezesc: joi, 6 august 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de joi, 6 august 2020, aduce discuții la locul de muncă, vise care nu pot fi duse la capăt, dar și venituri generoase pentru zodiile care au muncit din greu până acum.

Marii înțelepți din Orient spun că este o zi numai bună pentru a asculta sfaturile și îndemnurile celor din jur, nu ne vor răul. Ar fi bine ca nativii să învețe din greșelile celorlalți, nu este timp de pierdut.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în cele ce urmează cu întâmplările și evenimentele de care vor avea parte toate semnele zodiacale. Citește care sunt previziunile complete pentru fiecare nativ.

Zodiac chinezesc pentru joi, 6 august 2020, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Cu răbdarea treci marea, așa trebuie să gândești, în special la locul de muncă unde riști să ai discuții contradictorii cu colegii. Nu-ți pierde calmul.

ADVERTISEMENT

Bivol

Totul este pe dos și nimic nu îți iese. Ți-ai pus multe în gând, dar într-un final realizezi că nu ai nici timp, nici energie pentru a le duce pe toate la capăt.

Tigru

E de ajuns să te odihnești pentru a duce la bun sfârșit sarcinile de la muncă. Dormi suficient înainte de a te apuca de treabă și cu siguranță vei da randament.

ADVERTISEMENT

Iepure

O zi ideală de petrecut în sânul familiei, alături de oamenii dragi care te acceptă și te iubesc așa cum ești. Profită la maxim de acest timp de calitate.

Dragon

Te-ai săturat să aștepți după ceilalți? Este momentul să-ți iei inima în dinți și să treci la acțiune! Fă toate lucrurile care îți trec prin minte.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu trata cu indiferență sfaturile pe care le primești de la cei din jur. Ți-ar putea fi de ajutor, mai ales legat de viața amoroasă. Învață din experiențele celorlalți.

Cal

Partenerul de viață așteaptă de ceva timp un semn, dar din păcate, nu va veni prea curând. S-ar putea să se sature de această incertitudine și să spună pas.

Capră

Așteptarea te omoară. Nu mai sta în mâinile în sâni și ia atitudine. Mergi la instituțiile unde ai nevoie, ia documentele necesare și nu te mai plânge.

Maimuță

Este momentul să te bucuri de vremea frumoasă de afară. Mergi la un picnic cu prietenii, fă o plimbare în natură sau evadează din cotidian undeva la țară.

Cocoș

Nimic nu este mai plăcut decât să fii răsplătit pentru munca ta. În sfârșit, intră banii la tine în cont și nu este deloc vorba de o sumă mică. Investește-o cu cap!

Câine

Când crezi că nu mai poți înainta primești un impus din partea prietenilor. Ei vor fi mereu lângă tine la greu și nu te vor abandona în drumul ales. Fii mai încrezător în forțele proprii.

Mistreț

Visele îți dau speranțe, dar nu uita că unele dintre ele nu pot fi realizate. Revino cu picioarele pe pământ și gândește-te bine ce plan vrei să urmezi mai departe. Nu le poți face pe toate.

ADVERTISEMENT