Life

Zodiac chinezesc: luni, 15 februarie 2021. Calul nu este deloc productiv

14.02.2021 | 15:15
Zodiac chinezesc luni 15 februarie 2021 Calul nu este deloc productiv
Zodiac chinezesc: luni, 15 februarie 2021. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru luni, 15 februarie 2021, anunță provocări și evenimente neașteptate pentru unele zodii, care se văd în situația de a-și modifica planurile. 

Nativii trebuie să fie calmi și să nu-și piardă cumpătul, conform sfaturilor marilor înțelepți din Orient.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 zodii. Află din rândurile de mai jos care sunt întâmplările și evenimentele care îți vor marca prima zi a săptămânii.

Zodiac chinezesc: luni, 15 februarie 2021, pentru toți cei 12 nativi

Șobolan

Ai discuții în contradictoriu cu superiorii. Încerci să-i convingi să-ți acorde șansa de a veni cu o schimbare, însă nu au de gând. Ar trebui să-ți păstrezi calmul și să le explici concret ce avantaje vor avea dacă te vor lăsa să-ți pui planurile în practică.

ADVERTISEMENT

Bivol

Sunt multe lucruri pe care vrei să le schimbi în viața ta, de la locuință până la carieră. Ia totul pe rând și nu te grăbi să faci schimbări peste schimbări. În plus, ai nevoie de timp pentru a pune în balanță fiecare decizie.

Tigru

Ai probleme în viața de cuplu și persoana iubită pare să fie constant nemulțumită. Încearcă să vorbești cu partenerul și să vezi care sunt cauzele atitudinii sale, poate are nevoie de ajutor cu o problemă.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nimic nu-ți iese așa cum trebuie și te enervezi din  cauza unor lucruri mărunte. Încearcă să te calmezi și să schimbi tactica de abordare a lucrurilor, poate că așa e mai bine.

Dragon

Toată lumea te solicită și apelează la tine pentru orice problemă. Nu-i poți ajuta pe toți, trebuie să te gândești la tine și la timpul tău, care este limitat. Nu merită să-ți dai planurile peste cap, mai ales că ai treburi importante de rezolvat.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Urmează o schimbare pozitivă în viața persomală, poate partenerul de viață vrea să duceți relația la un alt nivel sau îți cumperi altă locuință, mai potrivită pentru nevoile tale.

Cal

Nu ai deloc inspirație la locul de muncă și ești predispus greșelilor. Sunt și zile mai proaste, nu are rost să te stresezi mai mult decât ești deja. Ocupă-te doar de activitățile simple, care nu necesită eforturi colosale.

Capră/ Oaie

Sunt șanse să îmcepi o nouă relație amoroasă cu o persoană care are aceleași interese și viziuni ca tine. Povestea poate deveni serioasă în curând și urmează multe schimbări pozitive în viața ta.

Maimuță

Un conflict între membrii familiei îți strică atitudinea pozitivă cu care te-ai trezit de dimineață și nu te mai poți concentra la nimc. Adună-te și încearcă să termini toate lucrurile pe care le ai de făcut, te poți ocupa seara de problemele de acasă.

Cocoș

Ai o perioadă nefavorabilă în plan financiar și trebuie să achiți niște datorii cât de curând. Poți cere un avans la locul de muncă sau poți apela la o rudă apropiată, se va găsi o soluție până te redresezi cu banii.

Câine

Sunt multe drumuri pe care trebuie să le faci astăzi și îți vor ocupa tot timpul. Nu știi dacă poți rezolva chiar toate lucrurile pe are ți le-ai propus, dar nu este o problemă dacă le amâni.

Mistreț

Primești o veste neașteptată în prima parte a zilei și trebuie să iei cât mai rapid o decizie. Cu toate acestea, ai suficient timp ca să analizezi lucrurile și să hotărăști ce este mai bine pentru tine.

ADVERTISEMENT