ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc: luni, 15 februarie 2021. Calul nu este deloc productiv

Autor: Andreea Stanaringa | 14.02.2021 | 15:15
Zodiac chinezesc: luni, 15 februarie 2021. Calul nu este deloc productiv
Zodiac chinezesc: luni, 15 februarie 2021. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru luni, 15 februarie 2021, anunță provocări și evenimente neașteptate pentru unele zodii, care se văd în situația de a-și modifica planurile. 

ADVERTISEMENT

Nativii trebuie să fie calmi și să nu-și piardă cumpătul, conform sfaturilor marilor înțelepți din Orient.

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 zodii. Află din rândurile de mai jos care sunt întâmplările și evenimentele care îți vor marca prima zi a săptămânii.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc: luni, 15 februarie 2021, pentru toți cei 12 nativi

Șobolan

Ai discuții în contradictoriu cu superiorii. Încerci să-i convingi să-ți acorde șansa de a veni cu o schimbare, însă nu au de gând. Ar trebui să-ți păstrezi calmul și să le explici concret ce avantaje vor avea dacă te vor lăsa să-ți pui planurile în practică.

Bivol

Sunt multe lucruri pe care vrei să le schimbi în viața ta, de la locuință până la carieră. Ia totul pe rând și nu te grăbi să faci schimbări peste schimbări. În plus, ai nevoie de timp pentru a pune în balanță fiecare decizie.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ai probleme în viața de cuplu și persoana iubită pare să fie constant nemulțumită. Încearcă să vorbești cu partenerul și să vezi care sunt cauzele atitudinii sale, poate are nevoie de ajutor cu o problemă.

Iepure

Nimic nu-ți iese așa cum trebuie și te enervezi din  cauza unor lucruri mărunte. Încearcă să te calmezi și să schimbi tactica de abordare a lucrurilor, poate că așa e mai bine.

ADVERTISEMENT

Dragon

Toată lumea te solicită și apelează la tine pentru orice problemă. Nu-i poți ajuta pe toți, trebuie să te gândești la tine și la timpul tău, care este limitat. Nu merită să-ți dai planurile peste cap, mai ales că ai treburi importante de rezolvat.

Șarpe

Urmează o schimbare pozitivă în viața persomală, poate partenerul de viață vrea să duceți relația la un alt nivel sau îți cumperi altă locuință, mai potrivită pentru nevoile tale.

ADVERTISEMENT

Cal

Nu ai deloc inspirație la locul de muncă și ești predispus greșelilor. Sunt și zile mai proaste, nu are rost să te stresezi mai mult decât ești deja. Ocupă-te doar de activitățile simple, care nu necesită eforturi colosale.

Capră/ Oaie

Sunt șanse să îmcepi o nouă relație amoroasă cu o persoană care are aceleași interese și viziuni ca tine. Povestea poate deveni serioasă în curând și urmează multe schimbări pozitive în viața ta.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Un conflict între membrii familiei îți strică atitudinea pozitivă cu care te-ai trezit de dimineață și nu te mai poți concentra la nimc. Adună-te și încearcă să termini toate lucrurile pe care le ai de făcut, te poți ocupa seara de problemele de acasă.

Cocoș

Ai o perioadă nefavorabilă în plan financiar și trebuie să achiți niște datorii cât de curând. Poți cere un avans la locul de muncă sau poți apela la o rudă apropiată, se va găsi o soluție până te redresezi cu banii.

Câine

Sunt multe drumuri pe care trebuie să le faci astăzi și îți vor ocupa tot timpul. Nu știi dacă poți rezolva chiar toate lucrurile pe are ți le-ai propus, dar nu este o problemă dacă le amâni.

Mistreț

Primești o veste neașteptată în prima parte a zilei și trebuie să iei cât mai rapid o decizie. Cu toate acestea, ai suficient timp ca să analizezi lucrurile și să hotărăști ce este mai bine pentru tine.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!