Life

Zodiac chinezesc: luni, 29 martie 2021. Bivolul trebuie să ia atitudine

28.03.2021 | 12:40
Zodiac chinezesc luni 29 martie 2021 Bivolul trebuie sa ia atitudine
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru luni, 29 martie 2021, aduce schimbări și realizări importante pentru nativi, care au șansa să-și pună ideile în aplicare și să înceapă lucruri noi. 

Sfatul marilor înțelepți din Orient pentru nativi este să fie optimiști și să vadă partea plină a paharului în orice situație. Totul se poate rezolva cu atenție și răbdare.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află din rândurile de mai jo cum va fi începutul de săptămână pentru tine.

Zodiac chinezesc: luni, 29 martie 2021, pentru toți nativii

Șobolan

Nu încerca să controlezi totul în jurul tău, mai ales la locul de muncă. Nu ai întotdeauna dreptate și poate ar trebui să asculți și părerile celorlalți. Nu strică să iei o pauză din când în când.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ar trebui să pui piciorul în prag dacă simți că ceva este în neregulă într-o relație de prietenie. Nu te lăsa călcat în picioare doar pentru că ți-e frică să spui ce gândești. Ia atitudine dacă nu-ți convine ceva.

Tigru

Primești șansa de a-ți pune planurile în aplicare la locul de muncă, pentru că superiorii au încredere în abilitățile tale. Concentrează-te pentru ca totul să iasă așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Iepure

E timpul să faci o schimbare în viața ta. Te-ai săturat de rutină și nu-ți convine deloc unde ești acum. Poate ar trebui să încerci lucruri noi, nu strică să ieși puțin din zona de confort.

Dragon

Nu îți face bine să te gîndești doar la partea negativă a situației. Chiar dacă ai o zi proastă, încearcă să-ți duci sarcinile la bun sfârșit și să-ți menții mintea ocupată. S-ar putea să apară vești bune mai pe seară.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Persoana iubită te surprinde cu o veste neașteptată și abia acum realizezi că urmează o perioadă plină de schimbări Ai gijă de tine și de relația ta și spune-i partenerului cu sinceritate ceea ce gândești.

Cal

Apar schimbări la locul de muncă și îți e greu să te adaptezi la noile reguli impuse de superiori. Privește partea plină a paharului, ar putea apărea beneficii la care nu te-ai fi așteptat înainte.

Capră/ Oaie

Începi ziua cu un eveniment neprevăzut și planurile îți sunt date peste cap. Te enervezi din orice lucru mărunt și ar fi bine să iei o pauză, ca să te poți relaxa, înainte să-ți descarci nervii pe cei din jur.

Maimuță

Se anunță vești bune în plan amoros. Ai sentimente puternice pentru o anumită persoană și te bucuri atunci când îți sunt împărtășite. Urmează o perioadă plină de surprize, profită de fiecare moment.

Cocoș

Te deplasezi undeva în interes de serviciu și trebuie sî ai mai multă grijă de tine, să nu apară incidente care te-ar punea pune în pericol. Lucrurile vor merge ca pe roate dacă ești atent în permanență.

Câine

Superiorii au încredere în tine și îți dau șansa de a-ți pune ideile în practică. Concentrează-te cât mai mult și nu vei da greș. Pot apărea oportunități în viitorul apropiat.

Mistreț

Un conflict între membrii familiei îți dă ziua peste cap și asta pentru că ești prins la mijloc. Nu te enerva și nu spune lucruri pe care ai putea să le regreți. Mai bine așteaptă ca cei dragi să se calmeze înainte de a discuta.

ADVERTISEMENT