Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 21 februarie 2021. Nativul Tigru trece printr-o furtună sufletească

20.02.2021 | 12:19
Zodiac chinezesc pentru duminica 21 februarie 2021 Nativul Tigru trece printro furtuna sufleteasca
Zodiac chinezesc pentru duminică, 21 februarie 2021. Nativul Tigru trece printr-o furtună sufletească. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru duminică, 21 februarie 2021, este perfect pentru momente liniștite alături de partenerul de viață sau chiar în singurătate. Libertatea este la ea acasă în această zi de maximă relaxare. 

Marii înțelepți din Orient sunt de părere că semnele zodiacale trebuie să lase fricile deoparte și să-și exprime gândurile și așteptările. Spune tot ce simți, nimeni, oricât de mult te-ar cunoaște, nu are de unde să știe ce este în sufletul tău.

ADVERTISEMENT

Unele zodii din horoscop se bucură de bani din proiecte mai vechi sau mulțumită eforturilor depuse până acum. Vezi care sunt previziunile complete pentru fiecare nativ în parte în rândurile de mai jos.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 21 februarie 2021, pentru toate zodiile

Șobolan

Conectarea la realitate te face să realizezi care sunt lucrurile care contează. Orice decizie ai lua ai grijă să nu rănești oamenii din jur.

ADVERTISEMENT

Bivol

Exprimă-ți așteptările, nimeni nu-ți poate citi gândurile. Fii sigur pe tine și spune ce vrei de la ceilalți, în special de la partenerul de viață.

Tigru

Furtuna din sufletul tău nu trece neobservată de oamenii din preajmă. Nu arunca vorbe grele celor din jur, nu au nicio vină pentru supărarea ta.

ADVERTISEMENT

Iepure

Vin bani dintr-o activitate mai veche. Profită de adevărata valoare a finanțelor și achiziționează obiecte sau lucruri care te vor ajuta și pe viitor.

Dragon

Tentațiile sunt mari, însă nu sunt pentru tine. Simți nevoia să te retragi într-un colț și să-ți vezi de problemele tale. Ții foarte mult la timpul tău.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Dragostea trece prin stomac, e clar acest lucru pentru tine. Cel de lângă tine te poate cuceri cu o cină romantică în oraș sau chiar acasă.

Cal

Sănătatea este afectată de nervozitatea și agitația care te macină perioada asta. Stresul și oboseala își pun amprenta asupra ta foarte mult.

Capră

Te-ai închis în tine și nu vrei să ai de a face cu nimeni. Singurătatea e foarte importantă zilele astea. Închide-ți telefonul și profită de liniște.

Maimuță

Viața sentimentală se completează de minune cu cea profesională. În sfârșit, ai găsit echilibrul pe care l-ai căutat atâta amar de vreme.

Cocoș

Ești preocupat de propriul progres și propriile planuri încât ai uitat de cei de lângă tine. Poate e bine acum, dar pe viitorul nu îți va plăcea acest aspect.

Câine

Ești plin de vitalitate și ai un interes special pentru a te simți bine în propria piele. Fă acele lucruri care îți fac plăcere, axează-te pe hobby-uri mai mult.

Mistreț

Nu exagera cu controlul asupra celui de lângă tine, s-ar putea să nu-i fie deloc pe plac. Partenerul de viață are ceva reproșuri la adresa ta.

ADVERTISEMENT