Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 29 noiembrie 2020. Tigrul primește o sumă uriașă de bani

28.11.2020 | 19:37
Zodiac chinezesc pentru duminica 29 noiembrie 2020 Tigrul primeste o suma uriasa de bani
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de duminică, 29 noiembrie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Tigrului. După o perioadă extrem de agitată, a venit momentul să spui adio problemelor financiare.

Proiectul dificil în care ai investit nu doar un timp îndelungat, ci și energie cât pentru zece își va arăta în sfârșit roadele și îți va aduce o sumă impresionantă de bani. Fii foarte atent cum îi cheltuiești și totul va merge ca pe roate.

ADVERTISEMENT

În cazul în care ești născut sub semnul Șarpelui, încearcă să-ți controlezi pornirile nervoase. Nu de alta, dar e încă weekend și ar fi păcat să provoci scandaluri tocmai acum. Mai lasă de la tine în disputele cu cei dragi.

Zodiacul chinezesc al zilei de duminică, 29 noiembrie

Șobolan

Trebuie să pleci într-o călătorie de afaceri. Știm, e weekend și nu îți surâde deloc ideea, dar ai amânat-o atâta amar de vreme încât nu există altă soluție. Încearcă, totuși, să privești cu atenție în jur, pentru că vei avea cu siguranță mici motive de bucurie.

ADVERTISEMENT

Bivol

Te încăpățânezi să cumperi un obiect de care știi că nu ai nevoie acum, iar partenerul de viață este nemulțumit și ți-o spune verde-n față. Ai grijă cum reacționezi, pentru că riști să provoci un conflict interminabil.

Tigru

Chiar dacă e posibil să apară unele disensiuni la locul de muncă, vei uita de ele cât ai zice pește. Nu de alta, dar primești o sumă importantă de bani și trebuie să îți rezolvi problemele financiare.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai chef de o plimbare cu mașina? Amân-o, pentru că ești pasibil de o amendă sau, mai rău, există riscul să fii implicat într-un accident. Vei avea timp și pentru adrenalină, doar nu au intrat zilele în sac.

Dragon

Începi un proiect nou și speri să reușești să stingi datoriile care te împovărează de luni întregi. Concentrează-te pe ce ai de făcut, iar Universul îți va asculta dorințele, mai ales dacă ai încredere în forțele tale.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Vrei să pleci într-o călătorie în interes personal, dar banii se încăpățânează să te împiedice. Sau, mai bine zis, lipsa lor. Încearcă, totuși, să-ți păstrezi calmul. Numai așa vei putea găsi soluția care să te scoată din încurcătură.

Cal

Îți faci treaba ca la carte și stârnești admirația tuturor celor din jur. E momentul tău, bucură-te de el, dar nu te umfla prea tare în pene, pentru că riști să provoci un scandal.

Capră/Oaie

S-a acumulat foarte multă oboseală și începi să devii irascibil. Amână toate treburile importante, ai nevoie ca de aer de câteva clipe de liniște.

Maimuță

Încerci să convingi o persoană apropiată să se alăture unui proiect care speri să îți aducă sume impresionante de bani. Ideea nu e rea deloc, dar încearcă să nu forțezi lucrurile. Nimic nu se face de azi pe mâine.

Cocoș

Evenimente neprevăzute te obligă să îți decalezi un pic programul. Nu e nimic complicat, doar că le-ai amânat prea mult și au început să își ceară drepturile.

Câine

Ai nevoie de sprijin la locul de muncă și te enervezi când constați că nimeni nu e dispus să ți-l ofere. Oricât ar fi de neplăcută situația, trebuie să te abții de la reproșuri, dacă nu vrei să provoci conflicte interminabile.

Mistreț

Nu e plăcut să primești sarcini suplimentare tocmai în zi de weekend, dar încearcă să te liniștești. Doar tu ai de pierdut dacă te iei la ceartă cu șeful.

ADVERTISEMENT