Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 17 septembrie 2020. Probleme profesionale însemnate pentru Maimuță

16.09.2020 | 11:29
ADVERTISEMENT

FANATIK prezintă zodiacul chinezesc pentru joi, 17 septembrie 2020. Se anunță o zi umbrită de evenimente mai puțin plăcute pentru unele semne, în timp ce pentru altele apar noi oportunități de a avansa pe plan profesional sau a face schimbări semnificative în această zonă.

Ziua de joi aduce o șansă de reușită pe plan personal pentru unele zodii, în timp ce altele se vor confrunta cu probleme mai vechi cu privire la viața de cuplu. Per total, vibrația zilei este una pozitivă, încercările apărute pe timpul zile, au mari șanse de rezolvare pe seară.

ADVERTISEMENT

Nativul din zodia Maimuță are probleme profesionale însemnate, posibile tăieri de salarii, sancțiuni financiare sau chiar demiteri, sunt evenimente ce au mari șanse să se producă.

Zodiac chinezesc pentru joi, 17 septembrie 2020

Șobolan

Vor surveni schimbări în relația de cuplu. Partenerul este nemulțumit de unele aspecte ale vieții personale și dorește cu tot dinadinsul să aibă câștig de cauză. Ziua se alfă sub influența docilității pentru Șobolan, așa că sunt mari șanse ca partenerul să reușească ce își propune.

ADVERTISEMENT

Bivol

Monotonia din viața de cuplu are mari șanse să dispară o dată cu primirea unei vești importante care schimbă cursul normal al evenimentelor. În plan profesional apar vești bune, proiectele care sunt în desfășurare avansează în direcția dorită sau chiar o posibilă nouă coloaboare poate să se contureze.

Tigru

Pentru nativul Tigru lucrurile par să se complice în privința sănătății. Niște supărări mai vechi au șanse să reapară, cauzând neliniște. Problemele nu sunt, însă, grave. Sprijinul și dragostea partenerului de viață vor face situația mult mai ușoară.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ziua de joi aduce  oportunitatea unei schimbări profesionale majore. O ofertă de nerefuzat poate să apară. Se recomandă atenție și răbdare în analizarea argumentelor pro și contra acestei schimbări. Pe plan personal, lucrurile sunt mai momotone ca niciodată. Acest lucru poate aduce probleme în viitorul apropiat.

Dragon

O veste cu adevarat bună are șanse să aducă mare fericire în plan romantic. Nativii singuri au șansa să debuzete într-o relație care se anunță promițătoare, iar cei aflați deja în una au posibilitatea de primi o veste bună care să îmbunătățească mersul lucrurilor sau, dacă este cazul, să treacă la un alt nivel.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nimic nou pentru nativii acestei zodii. Sănătatea este puternică, dar, atât pe plan personal, cât și profesional, lucurile sunt cum nu se poate mai monotone. Recomandarea e a nu se impacienta, decât vești rele, mai bine plictiseală.

Cal

Sunt șanse să apară probleme în viața personală. Nativul este tentat să caute noutăți în afara căminului propriu și acest lucru poate aduce complicații majore în viața de cuplu. Se recomandă atenție în luarea unei decizii care poate aduce repercusiuni serioase pentru toți cei implicați.

Capră/Oaie

Un proiect important care bătea pasul pe loc are mari șanse să primească aprobările care-i lipseau și astfel să demareze cu succes. Viața personală este umbrită de amploarea acestui proiect și rămâne în plan secundar pentru o perioadă.

Zodiacul chinezesc din 17 septembrie 2020 aduce probleme pentru zodia Maimuță

Maimuță

Vesti groaznice pentru activitatea profesională a acesor nativi. Se anunță un eveniment major care are toate șansele să aducă cu el consecințe grave precum sancțiuni financiare, comisii de discipină sau chiar disponibilizarea. Recomandarea este păstrarea calmului, disperarea nu va ajuta cu nimic.

Cocos

Ziua de joi este una prielnică pentru schimbările din plan profesional, de mult așteptate. Acest moment se anunță oportun pentru decizia finală. Persoana iubită denotă susținere și suport în alegerea nativului și lucrurile merg în direcția favorabilă.

Câine

Mici îngrijorări cu privire la starea de sănătate vor ține ocupat acest nativ în cursul primei părți a zilei. Soluționarea acestora poate fi o vizită la medic. În plan profesional apar mici mici schimbări la nivel managerial care au șanse să influențeze dezvoltarea relațiilor profesionale viitoare.

Mistreț

Nativul se bucură de o frumoasă perioadă în sfera personală. Lucrurile merg de minune în relația cu partenerul și acest lucru pare să aducă un aport semnificativ și pentru o bună stare de sănătate, atât fizică, cât și psihică. Și viața profesională este influențată, energia emanată, optimismul și buna dispoziție îl fac pe nativ să dea cele mai bune rezultate.

ADVERTISEMENT