Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 18 februarie 2021. Dragonul are parte de intrigi și conversații neplăcute

17.02.2021 | 15:47
Zodiac chinezesc pentru joi 18 februarie 2021 Dragonul are parte de intrigi si conversatii neplacute
Zodiac chinezesc pentru joi, 11 martie 2021. Bivolii încep noi proiecte profesionale Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru joi, 18 februarie 2021, anunță o zi propice pentru toate cele 12 semne zodiacale. Marii înțelepți din Orient transmit că este o zi excelentă pentru schimbări, indiferent despre ce plan e vorba. 

Relațiile s-ar putea să fie tensionate și riscă să se rupă din cauza unor certuri sau neînțelegeri mai vechi. Zodiile trebuie să învețe să lase garda jos mai des și să treacă cu vederea unele lucruri minore, care nu le afectează viața în niciun fel.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru fiecare nativ în parte sunt aduse de FANATIK în rândurile următoare. Ești curios să afli ce se întâmplă cu aceste zodii? Dacă răspunsul este „Da” nu mai aștepta și citește care sunt evenimentele marcante în această zi.

Zodiac chinezesc pentru joi, 18 februarie 2021, pentru toate semnele

Șobolan

Certurile aprinse și cuvintele jignitoare nu sunt excluse în relația cu o persoană apropiată. Ambii sunteți pietre tari, dar cineva tot trebuie să cedeze într-un final.

ADVERTISEMENT

Bivol

O zi minunată în care poți învăța foarte multe lucruri despre tine și despre cei din jur. Deschide-ți sufletul și vorbește sincer despre tot ce te macină, scapă de frustrări.

Tigru

Nu permite nimănui să te calce în picioare. Iartă dacă așa simți, însă nu-i încuraja pe cei de lângă tine să repete greșelile din trecut. Nu ajungi nicăieri așa.

ADVERTISEMENT

Iepure

Controlează-te și încearcă să ieși la liman fără a apela la trucuri care mai degrabă îți dau dureri de cap. Fii stăpân pe situație și într-un final vei învinge.

Dragon

Posibile intrigi și discuții pe care nu le dorești, dar s-ar putea să le alimentezi fără să realizezi. Stai departe de oamenii care sapă adânc în trecutul tău.

ADVERTISEMENT

Șarpe

E momentul să lași în urmă ce a fost și să începi noi relații, indiferent că e vorba de cele de prietenie sau chiar de dragoste. Renunță mai repede la singurătate.

Cal

Ai răbdare, planurile tale nu se vor realiza dacă bați din picior. Muncește mai mult și într-o bună zi rezultatele se vor vedea, dar pentru asta trebuie să fii încrezător în tine.

Capră / Oaie

Provocări diverse pe ordinea de zi. Alege în fața cărora cedezi, dar și pe care le accepți ca făcând parte din viața ta. E momentul să știi pe ce drum mergi mai departe.

Maimuță

Nu mai permite gândurilor negative să-ți invadeze viața. Scapă de toate lucrurile care îți fac rău și nu te lasă să dormi. Fă pace cu tine și cu oamenii din jur.

Cocoș

Relația cu partenerul de viață are de suferit din cauza programului aglomerat de la muncă. Nu ar strica să fii mai atent la cel de lângă tine, poate cu un mic cadou.

Câine

Ești dispus către creativitate și imaginație. Închide-te în birou și lucrează la ideile tale, cine știe poate iese ceva bun din asta. Urmează-ți instinctul mai des.

Mistreț

E momentul să ceri un mic sprijin din partea cuiva. Nu mai poți duce totul pe umerii tăi, mai ales când este legat de partea profesională.

ADVERTISEMENT