News

Zodiac Chinezesc pentru luna aprilie 2019. La ce trebuie să aibă grijă Bivolii

21.03.2019 | 22:34

Horoscopul pentru luna aprilie 2019, indicat de Anca Dimancea. Iată ce nativi au noroc și care sunt cei care stau extrem de bine pe partea financiară. Zodiile chinezești sunt altfel față de zodiile europene pentru că ele nu corespund unei anumite perioade ale lunii, ci au un an aparte care le descrie. Un an chinezesc are începutul la a doua sau chiar și a treia Lună Nouă după solistițiul de iarnă. Fiecare an din calendarul chinezesc are asociat una din cele 12 animale din horoscopul chinezesc.

Zodiac Chinezesc pentru luna aprilie 2019! Cine este nativul ghinionist

Horoscopul chinezesc, indicat de Anca Dimancea, arată ce nativ va fi pus în dificultate în luna aprilie 2019 și care sunt cei norocoși care se vor putea bucura în liniște de reușite. “În folclorul chinezesc există o legendă care explică apariția zodicului chinezesc.

Buddha, înainte să părăsească această lume, a convocat toate animalele de pe pământ, dar numai douăsprezece au venit pentru a-și lua rămas bun. Pentru a le răsplăti pe cele care s-au prezentat înaintea lui, Buddha a hotărât ca fiecare an din calendar să poarte numele unuia dintre ele, în ordinea sosirii lor”, arată legenda zodiacului chinezesc.

Zodiac chinezesc pentru luna aprilie 2019
Zodiac chinezesc pentru luna aprilie 2019

Șobolan

Aceltia au parte de o penalizare! Trebuie să aibă grijă mare la sănătatea lor, care este cea mai importantă. Din nefericire, există posibilitatea de câteva accidente, nimic grav.

Bivol

Din păcate, luna aprilie nu este una bună pentru tine. Avețti grijă la cum sunteți tratat de alții și la cum pteți fi păcălit de aceștia.

Tigru

Luna aprilie trebuie să fie bazată pe economii. Nu trebuie să investești nimic și nici să ai așteptări pre mai pe plan financiar. NU lua decizii importante!

Iepure

Ai putea primi o veste tristă cu privire la sănătatea ta. Ai și zile bune, dar unele sunt cuprinse de insomnii profunde.

Dragon

Ai noroc pe plan financiar în luna aprilie, dar ai parte și de câteva certuri. Unele zile sunt acaparate de discuții cu superiorii.

Șarpe

Aveți o pozziție înaltă în luna aprilie doar din prisma banilor. Stați foarte bine la capitolul dragoste, bucurați-vă de asta.

Cal

Sunteți pe val pe toate planurile!În dragoste stați bine, la fel și pe partea financiară, dar trebuie să aveți grijă să nu aveți discuții.

Oaie

Luna aprilie este pentru voi luna de maximum succes. Vi se cere un sfat pentur că sunteți în stare să fiți realist și să vă folosiți bine de cuvinte.

Maimuță

Aveți mare grijă în trafic în luna aprilie! Nu vi se indică să vă enervați pentru că lucrurile se vor derula într-un mod în care nu v-ați gândi.

Cocoși

Luna aprilie trebuie să fie luna în care aveți o mai mare grijă la sănătatea voastră. Din fericire, nu aveți niciun fel de problemă cu banii.

Câine

Anul 2019 este anul vostru! Se arată mici probele la muncă, dar dacă sunteți calm și analizați totul, veți reuși să treceți peste. Trebuie să fiți ceva mai vocal.

Mistrețul

Luna aprilie arată faptul că înncă nu ți-ai găsit drumul, lucru ce nu-ți aduce prea multă pozitivitate și gânduri de viitor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS