Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 26 decembrie 2022. Cocoșul se află într-o dilemă

Zodiac chinezesc pentru luni, 26 decembrie 2022. Cocoșul se află într-o dilemă, iar Maimuța e în căutarea unor răspunsuri.
25.12.2022 | 14:15
Zodiac chinezesc pentru luni 26 decembrie 2022 Cocosul se afla intro dilema
Zodiac chinezesc pentru luni, 26 decembrie 2022. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Prima zi din săptămână aduce câteva situații neașteptate pentru unele zodii, dar și vești bune pentru altele. Oaia spre exemplu se relaxează în sfârșit, în timp ce Mistrețul are nevoie de un sfat.

Zodiac chinezesc pentru luni, 26 decembrie 2022. Bivolul are nevoie de bani

Șobolan

Ziua de luni începe cu câteva replici acide din partea prietenilor. Nu reacționa prea dur, pentru că în final își vor da seama singuri de greșeala pe care o fac.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai cheltuit mai tot ce aveai pentru un Crăciun reușit, iar lipsa banilor se cam simte în portofel. Încearcă să fii mai cumpătat, măcar de acum încolo pentru a nu mai ajunge în astfel de situații.

Tigru

În loc să profiți de o zi liberă, ești cu gândul numai la muncă. Nu îți mai bate capul cu anumite probleme, pentru că se vor rezolva singure. Profită de timpul cu cei dragi.

ADVERTISEMENT

Iepure

Se anunță câteva tensiuni în relația de cuplu chiar după Crăciun. Aplanează conflictul din timp, astfel încât să puteți sta amândoi liniștiti, măcar la final de an.

Dragon

O oportunitate bate la ușă chiar după Crăciun și ar fi păcat să o ratezi. Poți să primești ceva mai mulți bani pentru munca depusă, sau de ce nu, să îți schimbi și job-ul.

ADVERTISEMENT

Șarpe

S-ar putea să ai parte de o călătorie surpriză într-un loc superb, cu o companie pe măsură. Lasă-te purtat de val, măcar odată în an și acceptă provocarea.

Cal

Surprize chiar înainte de Crăciun pentru tine. S-ar putea să ai parte de o vizită neașteptată, sau cine știe, poate chiar un cadou pe care ți-l doreai de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Oaie

În sfârșit puțină relaxare. Te-ai agitat destul de tare cu pregătirile pentru Crăciun și ai vrut să mulțumești pe toată lumea. A venit momentul să te mai gândești și la tine.

Maimuță

Ai aflat niște informații nu tocmai plăcute despre cineva și ești în căutarea unor răspunsuri. Ai grijă să te informezi din surse sigure pentru a nu face o greșeală.

Cocoș

Te afli într-o dilemă chiar în a doua zi de Crăciun. Ai de făcut niște alegeri importante și nu știi ce deciziei să iei. Încearcă să nu te grăbești, pentru că timpul te va ajuta în acest sens.

Câine

O zi perfectă din toate punctele de vedere. Ai lângă tine oamenii care contează, problemele se rezolvă singure, iar astrele sunt de partea ta, luni, 26 decembrie.

Mistreț

Să nu îți fie teamă să ceri sfatul unei persoane apropiate. Uneori, s-ar putea ca inspirația să vină din locurile la care te așteptai cel mai puțin.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Celebrul mafiot Michael Franseze a venit în România. I-a vizitat pe frații Tate
Celebrul mafiot Michael Franseze a venit în România. I-a vizitat pe frații Tate
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens...
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie