Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 19 mai 2020. Cocoșii se ceartă din nimic

18.05.2020 | 11:27
Zodiac chinezesc pentru marti 19 mai 2020 Cocosii se cearta din nimic
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de marți, 19 mai, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. Asta pentru că toate cele trei ceasuri rele par să-și facă simțită prezența tocmai acum, când aveai nevoie mai mult ca oricând de liniște și pace. Încearcă, totuși, să-ți păstrezi calmul, nu e cazul să iei decizii pripite, pentru că riști să provoci conflicte pe care le vei regreta apoi.

Zodiacul chinezesc al zilei de marți, 19 mai

Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Cocoșului, trebuie să ai foarte mare grijă cum te comporți cu persoanele din jurul tău. Nu de alta, dar ești cam irascibil și le arunci vorbe care nu fac deloc bine. Gândește-te de două ori înainte să reacționezi dur la remarcile inofensive ale prietenilor sau colegilor. Nu stârni scandaluri în toată regula din lucruri mărunte, pentru că o astfel de atitudine nu-ți face cinste deloc.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Participi la un proiect ce implică resurse mari din partea ta. Totul va merge bine atât timp cât păstrezi un echilibru între componentele acestui proiect, fără a aluneca spre exces de zel în nicio parte! Dacă investești energie, timp şi pasiune, dacă mai ai ocazia să-ți pui în valoare şi talentele native, atunci ai toate motivele să fii mulţumit de rezultate, pentru că este un plan care îți face mare plăcere. Nu e doar o obligaţie sau o rutină, ci chiar e o adevărată bucurie să-ți aduci contribuţia, tocmai de aceea şi rezultatele sunt excelente!

Bivol

Stai cu urechile pâlnie la tovarăşul de discuţie, pentru că îți transmite nişte soluţii ex-celente la problemele care te preocupă în acest moment. El e detaşat de tot ce ți se întâmplă şi vede lucrurile dintr-o perspectivă mult mai clară. Sfaturile sale merită pu-se imediat în aplicare sau stocate în memorie pentru momentul în care vei putea să te folosești de ele. Ai multe de învăţat de la un astfel de om, e ca o enciclopedie am-bulantă de idei şi informaţii de mare valoare. Ai numai de câştigat de pe urma dis-cuţiilor purtate.

ADVERTISEMENT

Tigru

Încearcă să te concentrezi mai bine asupra acelor aspecte care par nesigure, pentru că superficialitatea te-ar putea face să greşești. Cu un dram de umor, ai putea ieşi din orice încurcătură, dar nu merge o glumă chiar în orice situaţie, mai ales acolo unde sunt în joc reputaţia sau starea financiară. Când e vorba de bani, nu poţi glumi, ci trebuie să fii foarte atent la deciziile luate, ca să nu cheltui în direcţii nerentabile sau să dai iama prin bani pentru lucruri inutile în acest moment.

Iepure

Presimţi că se apropie un eveniment care îți inspiră o oarecare teamă dar, în loc să folosești timpul ce te desparte de acesta într-un mod constructiv, stai şi-ți torni singur cenuşă în cap, lamentându-te întruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar dacă nu e vorba de un eveniment fericit, şi aceasta tocmai pentru că ai fost avertizat şi dispui de timp ca să le aranjezi pe toate în aşa fel încât să nu te afecteze urmările neplăcute. Mulțumește-te că mai ai câteva zile la dispoziţie pentru a te pregăti sufleteşte ca să treci cu brio peste acel hop.

ADVERTISEMENT

Dragon

Ceea ce ar fi trebuit să meargă ca pe roate, sub influenţa norocului, poate aluneca azi spre extrema cealaltă. O răsturnare de situaţie neaşteptată schimbă complet cursul lucrurilor şi, în loc să ajungi la rezultatele pozitive mult visate, consumi energie în plus pentru a repara situaţia. Cineva intervine în problemele tale considerând că îți este de ajutor, dar faptele sale mai degrabă te încurcă şi mai bine nu te folosi de ajutorul lui. Se poate vorbi chiar de o zi cu ghinion, când ceea ce trebuia să ajungă la succes tinde spre direcţia diametral opusă.

Șarpe

Ai grijă cum te comporţi azi într-o împrejurare în care spiritul tău jucăuş nu are ce căuta, altfel lași o impresie greşită. Parcă te-ai prezenta în faţa unui juriu care aşteaptă idei inteligente, o comunicare eficientă şi raţională, o atitudine de om serios care ştie ce spune. Dacă începi să faci glume cu cine nu trebuie, riști să-ți strici imaginea de profesionist care cere azi să iasă mai mult în evidenţă, deci ţine-ți sub control dorinţa de distracţie. Nu e locul ei aici!

ADVERTISEMENT

Cal

Nu te lăsa păcălit de imaginea matură şi sobră a persoanei cu care discuţi azi chesti-uni arzătoare. În spatele acestei măşti se poate afla un duşman care poate interveni negativ în planurile tale. Nu toţi cei care îți inspiră încredere la prima vedere sunt cu adevărat demni de respect, deci trebuie să-l cunoști mai bine pe cel din faţă pentru a-i afla adevăratul caracter. Într-un moment cheie va ieşi la iveală, de aceea e bine să-l treci prin cât mai multe probe înainte de a lega o prietenie cu acesta.

Capră/Oaie

Ai motive de satisfacţie la finalul unui proiect când poţi vedea cu proprii ochi la ce nivel ai ajuns. Ai muncit mult, deşi nu a fost doar contribuţia ta. Deci, dacă tot culegi acum roadele eforturilor depuse, ar fi bine să vă recunoaşteţi unii altora contribuţia, ca să nu se simtă nimeni defavorizat sau folosit. Sigur că e mult mai bine să profiţi singur de nişte condiţii avantajoase, dar dacă a participat şi altcineva la acest succes, este normal să fie împărțită victoria. Aşa veți fi amândoi la fel de încântaţi de rezultate.

Maimuță

Cine este cu adevărat alături de tine, dacă nu cei dragi din familie? Ajunge să le ceri ajutorul şi ei vor fi acolo oricând, necondiţionat şi cu inima deschisă. Veştile care vin de la cei dragi sunt motiv de fericire şi simţi nevoia să le transmiţi mai departe și alto-ra. Există un schimb excelent de emoţii, de sentimente, de sprijin între voi, ceea ce leagă şi mai mult relaţia. Orice plan desfăşurat împreună, umăr la umăr, evoluează excelent, pentru că formaţi o echipa bine sudată.

Cocoș

Călătoriile acestei zile sunt înţesate de conflicte şi certuri de la orice fleac. De la violenţa celor participanţi la trafic până la dispute prin telefon. A lua legătura azi cu ceilalţi e un stres major! Aproape că ai vrea să te retragi în banca ta, să te izolezi de toată lumea, de vreme ce orice încercare de a intra în contact cu ceilalţi se soldează cu un mic scandal. Nu ești vinovat de această stare de tensiune, ci interlocutorii care sunt grăbiţi, nervoşi, agitaţi, care îşi eliberează tot stresul pe ceilalţi. Ai ghinionul de a le trece azi prin cale.

Câine

Azi te poţi trezi în faţa unor situaţii neprevăzute care strică complet un plan realizat în cele mai mici detalii. Dacă trebuia să te întâlnești cu cineva, primești un telefon în ultima clipă ce contramandează întâlnirea. Dacă trebuia să pleci într-o călătorie, te vei trezi în faţa unei surprize ce nu te mai lasă să ajungi la destinaţie conform planurilor. Nu vei primi variante de rezervă în schimb, ca atare, pare să fie o zi în care nu-ți iese nimic și trebuie să renunți la ceea ce doreai să faci iniţial.

Mistreț

Ai două căi diferite la dispoziţie şi nu ştii pe care s-o apuci. Ambele conţin şi avantaje şi dezavantaje, faţă de fiecare ai anumite presentimente, şi bune şi rele, tocmai de aceea ești atât de derutat. Dacă vreuna din ele ar fi clar dezavantajoasă, ai elimina-o din start, dar nu poţi spune asta despre niciuna dintre ele. Ambele au şi ceva bun de oferit, dar şi un preţ de plătit, ca atare, balanţa înclină în mod egal spre amândouă. Totul depinde de starea ta, pentru că vei alege în funcţie de emoţia pe care ți-o induce ori una, ori alta dintre cele două direcţii.

 

 

ADVERTISEMENT