Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 28 iulie 2020. Bivolii sunt mustrați la serviciu

27.07.2020 | 15:01
Zodiac chinezesc pentru marti 28 iulie 2020 Bivolii sunt mustrati la serviciu
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru ziua de marți, 28 iulie 2020, care le atrage atenția Bivolilor, care pot avea probleme la serviciu.

Sunt semne zodiacale care vor avea parte și de legături noi de prietenie, dar și alți nativi care au probleme în relația de cuplu.

ADVERTISEMENT

Fanatik vă aduce horoscopul asiatic direct de la sursă. O să vedeți că mulți dintre voi vă veți auzi cu persoane de care nu mai știați nimic.

Zodiac chinezesc pentru ziua de marți, 28 iulie 2020

Șobolan

Așteptați cu nerăbdare vacanța sau pur și simplu un weekend de relaxare. Săptămâna trecută a fost una grea, iar azi vă simțiți puțin copleșit. O să încărcați bateriile pe seară, la o discuție cu un prieten.

ADVERTISEMENT

Bivol

Colegii vă cam supără, nu sunteți mulțumiți nici de șefi, care v-au cam tăiat elanul în ultima vreme. Trebuie să acționați rapid, ori să le recâștigați încrederea, ori să vă schimbați locul de muncă.

Tigru

Partenerul de viață vă face o surpriză, un plan pe termen lung, poate vrea să vă luați o casă, iar voi nu vreți să neglijați acest aspect. Vă gândiți serios dacă merită să faceți investiția.

ADVERTISEMENT

Iepure

Sunteți stresat cu sănătatea, nu prea vă simțiți bine din cauza unor probleme mai vechi, iar asta vă dă dureri de cap. Mai bine mergeți la medic decât să vă faceți tot felul de scenarii, iar azi ar fi o zi bună pentru asta.

Dragon

Dragostea bat-o vina! Aveți ceva probleme în relația de cuplu, însă asta nu vă sperie prea tare. Astăzi veți pune punctul pe I și veți spune tot ce aveți pe suflet. Din toată treaba asta va ieși și ceva bun, aveți încredere 🙂

ADVERTISEMENT

Șarpe

În acest zodiac chinezescazi nu sunteți în cea mai bună formă, dar vă reveniți după ce primiți niște vești bune de la un prieten, o rudă, cineva drag, oricum!

Zodiac chinezesc pentru Cal

Acționați cu încredere, nu vă stresați în privința locului de muncă, pentru că șefii sunt de partea voastră, iar colegii vă plac. Puteți să munciți și mai mult, însă, deocamdată, eforturile financiare nu vor fi răsplătite cu cât vă doriți, deși chiar și cei de la serviciu ar vrea treaba asta.

Capră/Oaie

Deși sunteți cam dezamăgit de oamenii din jur, ar trebui să ridicați capul și să vedeți că în mai sunt și oameni buni în viața voastră. Nu mai fiți fatalist și încercați să zâmbiți mai mult azi.

Maimuță

Câinii latră, ursul merge! Cam așa sunteți voi în ceea ce privește gura lumii. Nu prea vă pasă de cei din jur, însă asta nu e neapărat rău. Totuși, astăzi primiți niște sfaturi bune, ar trebui să aplecați urechea și să le luați în considerare.

Zodiac chinezesc pentru Cocoș

Un zodiac chinezesc care chiar este pe placul vostru. Planurile vi se vor îndeplini cu siguranță, nu mai stați pe gânduri în ceea ce privește locuința aia și faceți investiții în viitorul vostru.

Câine 

Poate vă întrebați de ce atrageți toate energiile în jurul vostru, însă asta și pentru că voi sunteți persoane empatice. Încercați să nu vă mai încărcați cu toate problemele din lume. Din păcate, puteți interveni doar în ceea ce vă privește.

Mistreț

Zodiac chinezesc pentru mistreții care au planuri de căsătorie sau pentru o relație de lungă durată. Fiți siguri că asta vă doriți de la partener și că este exact ce căutați. Nu suciți ațele după câteva luni, ca să nu mai sufere toată lumea.

ADVERTISEMENT