Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 3 noiembrie 2020. Capra se bucură de romantism și creativitate

02.11.2020 | 14:10
Zodiac chinezesc pentru marti 3 noiembrie 2020 Capra se bucura de romantism si creativitate
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de marți, 3 noiembrie 2020, vine cu evenimente importante din punct de vedere profesional. Unii nativi se bucură de succes și investiții pe termen lung, în timp ce alții au idei geniale. 

Mesajul marilor înțelepți din Orient pentru toți cei 12 nativi este să se dedice și să pună suflet în tot ceea ce fac, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Afacerile vor cunoaște perioada aceasta o amplitudine maximă, așadar se cere concentrare.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru fiecare nativ în parte sunt afișate mai jos. FANATIK aduce în cele ce urmează întâmplările de care au partea acestea în a doua zi a săptămânii. Află și tu cum decurge ziua de marți, 3 noiembrie, pentru tine!

Zodiac chinezesc pentru marți, 3 noiembrie 2020, pentru toate zodiile

Șobolan

Dragostea plutește în aer. Ești cu adevărat norocos, Cupidon ți-a pregătit o întâlnire cu o persoană uimitoare lângă care vrei să-ți petreci tot restul vieții. Distrează-te mai mult, renunță la rutină și monotonie.

ADVERTISEMENT

Bivol

Zi ideală pentru afaceri. Nu ignora sfaturile și îndemnurile pe care le primești de la cei dragi. Pe plan sentimental stai foarte bine, partenerul de viață te susține în toate.

Tigru

Nu mai bate pasul pe loc și înaintează. Este un moment bun pentru a le arăta celor din jur de ce ești în stare. Nu este timp pentru greșeli, învață din mers și nu apleca capul la răutățile celorlalți.

ADVERTISEMENT

Iepure

Crezi că poți schimba persoana de lângă tine, dar află că te înșeli amarnic. Depinde numai de jumătatea ta dacă vrea să-ți fie în continuare aproape. Renunță la starea de negare.

Dragon

Stres și emoții puternice din cauza programului încărcat de la serviciu. Ar fi cazul să iei o mică pauză, nu rezolvi nimic dacă te obosești peste măsură. Caută echilibrul în viața ta.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Se anunță o promovare la locul de muncă. Fii atent și responsabil pentru toate sarcinile, numai așa vei ajunge acolo unde visezi. Stai mai mult cu persoana iubită, are nevoie de afecțiune.

Cal

Evită certurile și conflictele inutile. Nu exagera și încearcă să găsești o cale de mijloc. Acasă fă o impresie bună și oferă-le celor dragi câteva mici cadouri. Îi vei surprinde.

Capră / Oaie

Romantism și imaginație. Ești foarte creativ și petreci foarte mult în atelier unde ești numai tu cu gândurile tale. Ai grijă să nu devii antisocial, nu ar vrea să fii singur.

Maimuță

Eliberează-te de stres și fă-ți timp pentru micile plăceri. O plimbare în natură sau o discuție cu un prieten bun te pot destinde. Zâmbește, viața e frumoasă!

Cocoș

Oamenii din jur sunt atrași de tine ca un magnet miraculos. Nativii singur au șansa să se integreze în grupuri și chiar să-și găsească sufletul pereche.

Câine

Înainte de a spune ce ai pe suflet, alege cu grijă cuvintele. Nu ai vrea să rănești pe nimeni. Vorbele pot fi arme cu două tăișuri, nu risca să-ți pierzi prietenii.

Mistreț

La serviciu ești mega atent, însă acasă nu mai energie să faci mai nimic. S-ar putea să primești ceva reproșuri din partea familiei. Mobilizează-te și fă măcar curat.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită