Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 4 august 2020. Dragonii nu pot sta deloc degeaba

03.08.2020 | 14:59
Zodiac chinezesc pentru marti 4 august 2020 Dragonii nu pot sta deloc degeaba
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru ziua de marți, 4 august, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere profesional. Ține minte, însă, că satisfacțiile nu vin fără sacrificii! Dă tot ce ai mai bun pentru a duce proiectul la bun sfârșit și arată-le șefilor că nu au greșit când și-au pus încrederea în tine.

Nici în dragoste nu îți merge tocmai rău, pentru că o persoană față de care nutrești sentimente puternice pare să fie pe aceeași lungime de undă cu tine, ceea ce nu poate decât să te bucure. Fă tu primul pas și nu te mai gândi că până mai ieri te privea doar ca pe un prieten. Dragostea e complicată, nu încerca să o înțelegi.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Dragonului, pregătește-te pentru o zi încărcată la locul de muncă. Știm că visezi deja la vacanță, dar privește partea bună: când va fi momentul vei pleca într-o destinație de vis, că doar nu te înhami la proiecte dificile pe gratis.

Zodiacul chinezesc al zilei de marți, 4 august

Șobolan

Nu poţi trece peste o situaţie neplăcută care te-a afectat în ultima vreme şi pe care, vrei – nu vrei, o tot readuci la lumină deşi credeai că e deja de domeniul trecutului. Poate nu ar fi bine să deschizi răni ce s-au închis sau să treci în revistă doar eşecurile recente, ci să faci un efort să închizi acel sipet cu amintiri neplăcute. Bilanţul de acum trebuie să cuprindă doar reuşitele cu care te mândrești, pentru că de sacrificii şi nemulţumiri e timp şi altădată.

ADVERTISEMENT

Bivol

Te simţi onorat să te afli în preajma unei persoane cu multă experienţă de la care ai multe de învăţat. Că e un curs de specializare sau doar o lecţie de viaţă furată din zbor, îți place să asculţi poveţele celor mai în vârstă. Îți recunoșți neştiinţa în anumite domenii, deci mai ai multe de acumulat până ajungi la nivelul acestuia, ca atare, vei face tot posibilul să absorbi ca un burete tot ce îți împărtăşeşte. Nu e o ruşine să admiţi că încă nu ştii ceva; în fond, omul cât trăieşte învaţă.

Tigru

Te afli într-un anturaj pe care îl cunoşti foarte bine, parcă ai fi de aici dintotdeauna, dar azi nu prea îți mai găsești locul printre aceste persoane. Nu ai ce le spune, rutina a pus stăpânire pe dialog şi te-ai săturat să discuţi despre aceleaşi subiecte banale şi arhi-cunoscute. Ești o fire sociabilă care îşi doreşte permanent comunicare, deci e timpul să te gândești să-ți extinzi orizonturile spre alte medii, poate mai educate, poate mai elevate. Evadează din mediul prietenilor obişnuiţi şi tinde spre altceva mai bun!

ADVERTISEMENT

Iepure

Greu îți vei duce azi la îndeplinire sarcinile pe care le ai în plan, pentru că ți se va părea că toate piedicile ți s-au adunat simultan acum în cale. E stresant, e frustrant, devine din ce în ce mai greu să-ți păstrezi calmul când vezi cât de enervante sunt aceste obstacole, dar cu o mai bună organizare şi cu un dram de răbdare, lucrurile pot reveni totuşi la normal. Dacă ceva nu iese din prima clipă, nu renunţa, ci insistă

Dragon

Azi nu poţi sta degeaba, ai multe de făcut şi deții starea necesară pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Nu te sperie nici cărţile cu sute de pagini, nici cantităţile uriaşe de informaţie ce trebuie acumulate peste noapte, pentru că ai o capacitate intelectuală de invidiat, numai că de data aceasta ești prins într-un moment de epuizare nervoasă când ai randamentul ceva mai scăzut, de aceea şi efortul tău e mai mare pentru a ţine minte cifre, date, informaţii complexe.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Fii atent cum te porţi azi în faţa unui profesor sau superior care, dacă nu e de acord cu atitudinea ta, are chiar puterea de a te sancţiona aspru. Nu ai dori să atragi replici severe, deci taci şi suportă o situaţie chiar dacă nu ești deloc de acord cu ea. Consideri că uneori trebuie să mai accepţi şi condiţii defavorabile, conştient că acesta este preţul ce se cere plătit pentru succesele viitoare. Oricum ești obişnuit cu sacrificiile, deci nu e chiar greu să tolerezi situaţia.

Cal

Ești un pic invidios pe nivelul la care a ajuns un coleg, care nici nu ştie să rămână modest, ci face mare tam-tam pe seama realizărilor sale. Se cam laudă, dar înainte de a-i critica succesul, mai bine l-ai lua drept exemplu şi ai încerca să-i calci pe urme, pentru că el chiar merită felicitări pentru ceea ce a atins. Îți e puţin ciudă că nu eștii în locul lui şi nu poţi să-l feliciţi sincer pentru reuşitele sale, pentru că ți se vede pe chip o oarecare răceală, de parcă nici măcar nu ai dori să vorbești despre asta.

Capră/Oaie

Azi cariera este în centrul atenţiei, de parcă a sosit un moment decisiv pentru viitorul tău profesional. Te-ai pregătit puternic, ai studiat, ți-ai făcut temele cât ai putut de bine iar acum te prezinţi cu încredere în faţa unei comisii care are rolul de a-ți verifica atent cunoştinţele acumulate. Ești sigur pe tine, iar această atitudine de bun profesionist te va ajuta să lași o impresie perfectă ce poate atrage o notă maximă la orice gen de confruntare: examene, concursuri, interviu de angajare etc.

Maimuță

Unde apari, lucrurile se liniştesc ca prin farmec, de aceea vei vedea în ochii multora un soi de bucurie sau de relaxare atunci când te văd. Ești factorul de echilibru în medii tensionate, ești garanţia că lucrurile vor merge într-o direcţie bună imediat ce vei pune umărul la acţiunile care vă ţin laolaltă. Ești apreciat pentru ceea ce ştii să faci, pentru ceea ce ești, şi cum să nu te simţi bine într-un spaţiu în care toată lumea te priveşte cu simpatie, recunoscându-ți astfel valoarea.

Cocoș

Te bucuri de protecţia unei persoane importante şi dacă reuşești să rămâi favoritul său, vei avea toate şansele să îți împlinești un mare țel. E o celebritate locală, o personalitate de bază, un nume într-un domeniu în care mai ai de învăţat, dar faptul că te acceptă alături, te avantajează foarte mult. Ai multe de învăţat, dar poţi profita de faptul că numele îți este asociat cu renumele acestuia. Dacă l-ai cucerit cu ideile tale, cu modul tău de a fi, atunci vei avea, multă vreme de acum înainte, de câştigat de pe urma acestei relații.

Câine

Sumele de bani care îți parvin pot fi mult sub aşteptări, încât s-ar putea să te trezești în faţa unei cheltuieli semnificative pe care nu o poţi onora din lipsă de fonduri. Nici măcar nu se ivesc noi perspective materiale la orizont, ci ești ceva mai pesimist în privinţa sumelor care ajung la tine. E o zi riscantă în plan financiar, deci abţine-te de la orice cheltuială sau investiţie pentru că s-ar putea dovedi a fi greşită. Mai bine ţine banii la ciorap decât să regreţi mai târziu!

Mistreț

La vorbe bune ți se răspunde cu răutăţi, la laude şi complimente cu critici şi judecăţi severe, deci nu mai înţelegi nimic. De ce se poartă unii aşa, e un mare mister, pentru că nu ai nimic cu nimeni, dar ceilalţi parcă vor cu orice preţ să te rănească. Cel mai dureros e să vezi că exact cei la care ţii cel mai mult ți se opun cu vehemenţă, dar tocmai pentru că vă leagă prea multe, le vei trece cu vederea lipsa de maniere, de diplomaţie şi de înţelepciune şi tot tu îi vei ierta.

ADVERTISEMENT