ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 26 august 2020. Nativul Tigru se simte epuizat

Autor: Alexa Serdan | 25.08.2020 | 13:09
Zodiac chinezesc pentru miercuri, 26 august 2020. Nativul Tigru se simte epuizat
Zodiac chinezesc pentru miercuri, 30 septembrie 2020. Decizii majore pentru Câine Sursa foto: Pinterest.com

Marii înțelepți din Orient au aflat care sunt evenimentele și întâmplările de care vor avea parte semnele zodiacale. Zodiacul chinezesc pentru ziua de miercuri, 26 august 2020, aduce momente tensionate, oboseală, dar și griji.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, este o zi numai bună pentru a repara relațiile de dragoste sau pentru a începe unele noi. Unele zodii ar putea relua o legătură mai veche dacă învață să uite și să ierte.

FANATIK îți aduce în cele ce urmează previziunile complete pentru toți cei 12 nativi. Citește în rândurile de mai jos ce se întâmplă cu aceștia.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc: miercuri, 26 august 2020, pentru fiecare nativ la rând

Șobolan

Nu-ți mai fă griji inutile pentru cei din jur, știu să se descurce și singuri. E timpul să te pui pe primul lor, fii mai atent la propriile nevoi.

Bivol

Ești implicat în prea multe proiecte și nu știi cum să te mai împarți. Renunță la unele planuri și concentrează-te numai pe cele importante.

ADVERTISEMENT

Tigru

Te simți obosit și epuizat și nu mai dai deloc randament la locul de muncă. Șefii observă starea ta și s-ar putea să te trimită acasă să-ți încarci bateriile.

Iepure

Te atrage ideea de a fii în centrul atenției, dar peste asta trebuie să treci peste anumite principii. Ești dispus să renunți la ele?

ADVERTISEMENT

Dragon

Recunoaște că nu le poți face pe toate, nu trebuie să fii omul bun la toate. Axează-te pe o singură chestie și succesul nu se va lăsa așteptat.

Șarpe

Apare o persoană care te-a rănit în trecut. Dă uitării amintirea neplăcută care te-a făcut să te schimbi și iartă. Încearcă să afli motivul real din spatele întâmplării.

ADVERTISEMENT

Cal

Dai cu zarul în orice situație te implici. De data asta s-ar putea să dai lovitura, mai ales când vine vorba de partea profesională.

Capră

Drumul este închis în față. Ce faci ocolești sau faci un pas în spate? Decizia nu este una ușoară, discută cu o persoană de încredere despre asta.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Sinceritatea este cheia care ar putea schimba situația neplăcută în care ai intrat. Spune-i partenerului de viață ce simți, nu mai sta pe gânduri.

Cocoș

Dispari câteva ore din peisaj pentru a sta aproape de familie. Așa te încarci cu energie și o stare de bine interioară. Râzi cu gura până la urechi.

Câine

Norocul te însoțește în tot ce faci, în special în iubire. Cupidon are pentru tine persoana ideală, nu rata această ocazie unică.

Mistreț

Ești pus într-o situație neplăcută în cercul de prietenii și nu știi de partea căruia să fii. Poate nu trebui să ții cu nimeni, ci doar să fii imparțial.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!