Life

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 28 octombrie 2020. Câștiguri financiare pentru mai multe zodii

27.10.2020 | 14:18
Zodiac chinezesc pentru miercuri 28 octombrie 2020 Castiguri financiare pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru miercuri, 28 octombrie 2020, aduce noutăți în viața nativilor. Apar noi proiecte profesionale care au șanse să se dovedească reușite și aducătoare de câștiguri financiare.

Ziua vine și cu momente de cumpănă pentru unele semne zodiacale. Pot să intervină schimbări majore ale modului de viață sau ale partenerului de cuplu.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă previziunile complete ale înțeleptilor din Orient pentru ziua de miercuri, 28 octombrie 2020, pentru fiecare nativ în parte.

Zodiac chinezesc pentru miecuri, 28 octombrie 2020, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Șobolan

Vreți să faceți modificări în casă, să reamenajați sau să renovați o încăpere pentru a avea mai mult spațiu pentru o activitate care s-a mutat la domiciliu, muncă sau studiu. Dați dovadă de energie și creativitate, iar rezultatele sunt cele dorite.

ADVERTISEMENT

Bivol

Sunt mari șanse să-și facă apariția un om care o să dea peste cap bunul mers al lucrurilor. Este o persoană care a avut o influență mare în trecut și a cărei prezență o să vă facă relația cu partenerul de viață să scârțâie și să vă întrebați dacă sunteți pe drumul cel bun.

Tigru

Un proiect de afaceri care a tot fost amânat are șanse să se concretizeze astăzi. Sunt oameni care insistă pentru punerea lui în aplicare, iar aceștia se bucură de o bună părere din partea vostră. Respectiva colaborare are mari șanse de reușită, iar câștigurile financiare nu se vor lăsa prea mult așteptate.

ADVERTISEMENT

Iepure

Sunt clipe tensionate în viața de cuplu, iar acestea vă duc cu gândul la o viitoare despărțire. Nu sunt semne de remediere a situației, iar tensiunea a atins cote alarmante. Ziua poate să aducă decizia să renunțați la acestă relație, decizie care este una grea, dar pe care o considerați necesară.

Dragon

Sunteți nevoiți să faceți anumite schimbări în alimentație. Medicul v-a recomandat o dietă pentru a vă ajuta să remediați o problemă digestivă sau poate ați luat decizia să scăpați de cateva kilograme. Schimbarea nu este una tocmai plăcută, dar vă mulțumește gândul că o să vă aducă satisfacție pe viitor.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ziua vine încărcată cu tot felul de sarcini obositoare la locul de muncă. Par să nu se mai termine și aveți senzația că nu veți reuși să le teminați în timp util. Veți găsi ajutor din partea unui coleg de birou și răbdarea necesară să-i explicați ce are de făcut și, în acest fel, veți reuși să terminați ziua fără să lăsați treburi restante.

Cal

Partenerul de viață are nevoie de sprijin pentru a termina unele treburi casnice. Nu aveți cea mai bună dispoziție pentru a-i întinde o mână de ajutor, dar nici nu vă lasă inima să-l lăsați să muncească singur. O să aprecieze, iar la final de zi o să petreceți momente de răsfăț împreună.

Capră/ Oaie

Nu e o zi tocmai bună pentru a face din țânțar armăsar. Vă veți enerva pentru tot felul de lucruri mărute, iar acest lucru nu vă va ajuta să rezolvați toate treburile pe care le aveți de făcut. Vă râmân multe restanțe și veți petrece timpul liber gândindu-vă la câte aveți pe cap în ziua următoare.

Maimuță

Omul pe care l-ați întâlnit recent și care vă entuziasmase mult, pare să afișeze un comportament care nu vă e pe plac. Încercați să-i atrageți atenția în mod subtil, dar fără prea mari șanse de reușită. Într-un final, vă luați inima-n dinți și îi vorbiți direct. Sunt mari șanse să înțeleagă ce aveți să-i transmiteți.

Cocoș

Apar schimbari majore în viața privată. Există posibilitatea să vă mutați cu chiria sau chiar să faceți o achiziție însemnată, aceea a unei locuințe. Chiar dacă sunt vești bune care vă dau speranțe într-un viitor mai confortabil, ele aduc în momentul de față stres și oboseală.

Câine

Se produc niște cheltuieli neașteptate astăzi. Sunt anumite aparate electorcasnice care necesită reparații sau poate chiar veți fi nevoiți să le înlocuiți. Nu vă aduce prea mare bucurie, banii erau păstrați pentru alte planuri, pe care veți fi nevoiți să le amânați.

Mistreț

Oboseala și stresul își spun cuvântul și este posibil să aveți mici nemulțumiri legate de starea de sănătate. Acest lucru nu e de neglijat, așa că veți înainta o cerere pentru câteva zile de concediu, iar, dacă nu va fi aprobată, intenționați să vă luați concediu medical. Aveți nevoie de odihnă ca să puteți funcționa corespunzător.

ADVERTISEMENT