Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 18 februarie 2023. Emoții intense pentru Șerpi

Zodiacul chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 18 februarie 2023. Ce se întâmplă în viața nativilor. Șerpii vor avea parte de emoții mari.
17.02.2023 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru sambata 18 februarie 2023 Emotii intense pentru Serpi
Veștile marilor înțelepți din Orient pentru finalul de săptămână. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient au noi vești pentru nativi. Ziua de sâmbătă, 18 februarie 2023, va fi una în care vor traversa mai multe stări. Șerpii, de exemplu, vor trăi emoții intense, iar Mistreții vor fi copleșiți de fericire, după ce vor primi o veste legată de cariera lor.

Zodiac chinezesc pentru weekend. Ce se întâmplă cu nativii în ziua de sâmbătă, 18 februarie 2023

Alte zodii vor întâlni persoane care le vor schimba viața și le vor ajuta să aleagă cea mai bună direcție. Nu lipsesc nici dispozițiile sau conflictele. Descoperă horoscopul integral în rândurile de mai jos și vezi ce se întâmplă cu semnul tău zodiacal.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Nu mai amâna lucrurile de pe azi pe mâine. Îți faci rău și nu te îndrepți către îndeplinirea visurilor tale. Ar trebui să te aduni și să-ți găsești forța interioară. De asemenea, fă o evaluare a progresului tău, pentru a vedea unde greșești și unde procedezi bine.

Bivol

Bivolii vor avea chef de plimbări în aer liber și de multă voie bună. Pentru asta își vor aduna un grup de prieteni, alături de care se vor destinde și vor sărbători până în zori. Cu toții vor alege o destinație de munte, cu un peisaj de basm.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrul va acorda mai multă atenție banilor. Vrea să economisească și să-și îndeplinească un mare vis. Va reuși dacă va fi cumpătat, așa cum și-a propus. De altfel, nu trebuie să mai ofere nimănui detalii despre cât câștigă, pentru a nu atrage invidii și energii negative.

Iepure

Iepurii vor redescoperi fiorii dragostei. Vor participa la un eveniment unde li se va face ochi dulci și li se va propune o întâlnire. Nu ar trebui să o rateze, căci persoana în cauză ar putea fi sufletul pereche, pe care îl caută de atât de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonul va fi recunoscător Universului și se va bucura de fiecare parte a naturii. Va admira lucruri ce par mărunte, dar de fapt sunt unele importante. Starea pozitivă a acestui nativ se va transmite și apropiaților săi și este sfătuit să continue cu această bună dispoziție.

Șarpe

Șarpele va trăi emoții intense, deoarece urmează pentru el un examen important, care îi va schimba viața și îl va purta pe meleaguri străine. Încrederea în forțele proprii îl va ajuta să ia o notă bună și trebuie să nu asculte părerile negative.

ADVERTISEMENT

Cal

Calul ar putea avea un conflict cu un membru al familiei. Va fi legat de bani și este sfătuit de către astrologi să nu reacționeze la nervi. Dacă se va isca o altercație și mai mare, se va produce o supărare ce va ține multă vreme sau poate chiar pentru totdeauna.

Capră

Caprele trebuie să nu-și mai judece prietenii. Nu dau dovadă de loialitate, ci de falsitate. Orice minciună le va ieși la iveală, la un moment dat, iar adevărații prieteni vor fi dezamăgiți de ele. Astfel, se va produce o îndepărtare, ceea ce nu va fi bine.

Maimuță

Maimuța trebuie să învețe să-și controleze emoțiile. Acestea nu îi sunt utile în toate situațiile și o pun, uneori, în conjuncturi jenante. Astrologii o îndeamnă să apeleze la un specialist în dezvoltarea personală, pentru a afla cine este ea cu adevărat.

Cocoș

Cocoșul va fi agitat la locul de muncă. Orice sarcină i se va părea dificilă și primită cu scopul de a-l încurca. Își va exprima frustrările cu voce tare, ceea ce va genera un conflict amplu. În urma unei discuții între patru ochi, lucrurile se vor mai liniști.

Câine

Câinele va călători într-un loc unde se va simți în largul său. Se va elibera de toate apăsările interioare și se va regăsi pe el însuși. De aici se va întoarce la rutina zilnică mai binedispus și cu mult chef de ”a muta munții din loc”. Schimbări majore se anunță în viața lui.

Mistreț

Pentru Mistreți se prevede o promovare la locul de muncă. Ar putea primi o funcție mai înaltă și inclusiv o remunerație mai mare. Trebuie să fie cu ochii în patru întreaga zi și să-și îndeplinească atribuțiile ca până acum, asta chiar dacă va stârni invidii din partea colegilor.

ADVERTISEMENT