News

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 20-26 mai. Șobolanii vor avea probleme

19.05.2019 | 17:11
Zodiac chinezesc pentru saptamana 2026 mai Sobolanii vor avea probleme

Potrivit zodiacului chinezesc pentru săptămâna 20 – 26 mai, vor avea loc tot felul de încercări pentru mulți nativi. Termenele-limită vor trebui respectate mai ales de către cei care lucrează în domenii artistice sau în domenii unde există foarte multă birocrație. E o săptămână bună pentru discuții cu prietenii, pentru deschiderea sufletului în fața celorlalți.

Zodiac chinezesc săptămâna 20-26 mai 2019: Maimuțele au o săptămână benefică

În săptămâna 20-26 mai, în zodiacul chinezesc se precizează clar care sunt zodiile care vor avea un noroc uriaș acum, în pragul verii. De departe, Maimuțele și Mistreții vor avea parte de tot felul de momente care îi vor ajuta să vadă lucrurile altfel, să fie mai optimiști și mai încrezători, să știe ce alegeri să facă pentru binele lor.

Șobolan

Persoanele născute în această zodie vor avea tot felul de probleme și asta din cauza faptului că nu știu să se exprime atunci când trebuie. Au nevoie de o discuție sinceră cu un prieten sau poate chiar cu un psiholog pentru a putea ieși din cercul vicios în care singuri s-au băgat. Vor fi mereu puși pe fapte mari, dar trebuie să fie atenți la ce cuvinte scot pe gură.

Mistreț

Mistreții sunt în perioada lor favorabilă. Săptămâna care se va încheia pe 26 mai le va aduce mai mulți bani în portofel și vor reuși să repare anumite chestiuni de imagine care se târau de ceva timp încoace. O persoană importantă le câștigă încrederea, așa că trebuie să profite cât pot de mult de pe urma acestei colaborări.

Mistreții au o perioadă benefică. Sursa foto: Reader s Digest Australia

Nativii Iepure au o săptămână de coșmar

Iepure

Nativii Iepure sunt și ei prinși într-o săptămână haotică. Au multe drumuri de făcut, iar birocrația le poate aduce mari bătăi de cap. Nu vor mai avea răbdarea care îi caracterizează, pentru că momentele de criză se vor înmulți.

Oaie

Persoanele născute în această zodie chinezească trebuie să își deschidă sufletul mai mult dacă vor să fie înțelese. Au de gând să facă schimbări în viața lor, dar nu și suficientă stimă de sine pentru asta.

Maimuță

Nativii Maimuță au o săptămână efervescentă din toate punctele de vedere. Vor începe să vadă lucrurile altfel, să pună mai mult osul la treabă și chiar încep să facă acele schimbări de care aveau atâta nevoie.

Cal

Caii din zodiacul chinezesc se împotmolesc în tot felul de detalii. Sunt rugați de astre să încerce să vadă tabloul general al evenimentelor și să se concentreze pe lucrurile mari.

Câine

Nativii Câine din zodiacul chinezesc au de făcut și ei multe drumuri în interes de serviciu în perioada 20-26 mai. Nu le convine situația, dar trebuie să dea dovadă de maturitate.

Șarpe

Șerpii din zodiacul chinezesc au o săptămână complicată din punct de vedere medical. Își fac tot felul de gânduri, dar vor descoperi că singura lor boală e ipohondria.

Dragon

Dragonii din zodiacul chinezesc nu sunt foarte pregătiți să afle anumite vești neplăcute, așa că săptămâna asta îi prinde numai în pase proaste.

Tigru

Persoanele născute în zodia Tigrului sunt în lumea lor. Vor avea 7 zile în care se vor simți extraordinar, 7 zile care le vor ajuta să își îndeplinească aproape toate visele.

Cocoș

Cât despre nativii Cocoș, trebuie să fie ceva mai atenți la felul în care se exprimă în public. Sunt predispuși comiterii unor gafe care le pot afecta imaginea și cariera implicit.

Bivol

Nativii Bivol trebuie să renunțe la conflictele inutile pe care le poartă la locul de muncă. Au nevoie de mai mult spațiu.