Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 12 martie 2021. Nativul Tigru întinde o mână de ajutor cuiva

11.03.2021 | 13:11
Zodiac chinezesc pentru vineri 12 martie 2021 Nativul Tigru intinde o mana de ajutor cuiva
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 12 martie 2021, aduce o zi fantastică pentru mai multe zodii atât pe plan profesional, cât și pe cel sentimental. 

Mesajul marilor înțelepți din Orient pentru cele 12 semne zodiacale este să ia lucrurile treptat, să nu se grăbească pentru că destinația este mereu aceeași, indiferent de drum.

ADVERTISEMENT

Află care sunt evenimentele memorabile pentru ultima zi lucrătoare din săptămână. FANATIK îți spune care sunt previziunile detaliate pentru această zi!

Zodiac chinezesc pentru vineri, 12 martie 2021, pentru toate zodiile

Șobolan

Reușești să spargi toate tiparele și să ieși pe piață cu un produs nou. Nu te bucura prea devreme și așteaptă o perioadă, abia apoi poți sărbători ca la carte.

ADVERTISEMENT

Bivol

Profită de toate oportunitățile pe care le primești de la Univers. Este o perioadă excelentă pentru a te gândi ce vrei să faci pe viitor, nu mai bate pasul pe loc.

Tigru

Un prieten apropiat se bazează pe tine și îți cere ajutorul. Ai grijă că s-ar putea să-ți ceară niște bani pe care să-i vezi mai târziu sau poate deloc.

ADVERTISEMENT

Iepure

Relaxează-te, ai muncit destul. Simte-te confortabil fie că ești acasă, fie că pleci într-o scurtă excursie. Eliberează-te de stresul și agitația inutile.

Dragon

Primești foarte multe surprize neașteptate. Din fericire, toate sunt de natură pozitivă, care te încarcă cu lucruri bune. Fii mai sigur pe tine.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Simți că ai sentimente reale pentru cel de lângă tine. Ești mai pregătit ca oricând să faci următorul pas, nu mai aștepta momentul potrivit.

Cal

Ai foarte multe lucruri în comun cu o persoană pe care o știi de puțin timp. Nu exclude varianta unei relații sentimentale, poate fi de lungă durată.

Capră

Lucrurile bune și frumoase vin fără să fie planificate până la cel mai mic detaliu. Lasă-te puțin dus de val, nu mai fii atât de sobru.

Maimuță

Ai sentimentul că este ceva în neregulă cu tine. Nu ar strica să cercetezi în amănunt asta și să mergi la medic. E bine să fii preventiv.

Cocoș

Energia nu îți lipsește, dar parcă nu mai ai nimic de făcut. Nu strica această stare de bine cu activități inutile, fă exact ce îți place.

Câine

Felul tău de a comunica te duce sigur spre succes, dar nu ar strica să te perfecționezi. Fă ceva cursuri sau începe o nouă facultate.

Mistreț

Sunt șanse mari să ai parte de o călătorie neplanificată în interes de serviciu. Nu o amână dacă vrei să te bucuri de liniște în weekend.

ADVERTISEMENT