Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 18 august 2023. Șarpele va fi ironizat, Câinele are parte de un miracol

Zodiac chinezesc pentru vineri, 18 august 2023. Noi predicții astrale. De ce va fi ironizat Șarpele și ce miracol vor trăi Câinii.
17.08.2023 | 14:10
Zodiac chinezesc pentru vineri 18 august 2023 Sarpele va fi ironizat Cainele are parte de un miracol
Veștile astrologilor pentru nativi, la final de săptămână. Sursa foto: Lifestyle Asya Hong Kong
ADVERTISEMENT

Află zodiacul chinezesc pentru finalul săptămânii. Ce vești au astrologii în ziua de vineri, 18 august 2023. Nativii trebuie să fie cu ochii în patru, căci îi așteaptă multe clipe provocatoare. Șarpele se va confruntă, însă, cu un conflict.

Predicții pentru nativii zodiacului chinezesc. Ce îi așteaptă în ziua de vineri, 18 august 2023

Șobolan

Șobolanul va avea o dilemă în legătură cu un subiect mai vechi. O va dezbate cu un amic, iar un conflict nu este imposibil să apară. Șobolanul este sfătuit de către astrologi să-și păstreze calmul, în așa fel încât lucrurile să nu fie scăpate de sub control.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolul va asista la un moment de umilință a unei persoane. Va interveni, iar atitudinea sa nu va fi apreciată. Totuși, Bivolul va demonstra o forță puternică, astfel că nimeni nu va mai avea de suferit. Mulți îl vor privi cu temeri de acum încolo.

Tigru

Tigrul își va susține cu vehemență ideea, într-o dezbatere cu o persoană apropiată. Nimic nu-l va îndupleca să-și schimbe opinia. Viața Tigrului s-ar putea schimba în urma acestei împărtășiri de contraargumente. Ceva frumos îi va apărea în cale.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurele va fi de neoprit. Întreaga zi se va afla pe drumuri pentru a semna diferite acte. Va fi foarte entuziasmat, fiindcă urmează să pună bazele unui proiect de suflet. Va fi unul de succes și cu mult profit. Iepurele trebuie să fie precaut în legătură cu împărtășirea ideilor sale.

Dragon

Dragonul nu vrea să mai supere pe nimeni de astăzi înainte cu faptele sale. Va încerca să facă doar lucruri bune și nimeni nu-l va mai putea influența către ceva negativ. Dragonul va demonstra un echilibru puternic și va uimi multă lume.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șarpele nu va ști cum să iasă mai rapid dintr-o situație jenantă. Multă lume îl va ironiza în urma unei fapte, în timp ce nativul va ține capul plecat. O întreagă zi se va mustra din cauză că nu a putut să spună lucrurilor pe nume. O plimbare prin natură îi va face bine.

Cal

Calul va face foarte multe cumpărături de care nu are nevoie. Să nu-i fie de mirare după ce va rămâne fără bani în portofel. Munca și renunțarea la vicii îl va ajuta să fie un om care nu se pierde în această lume trecătoare, foarte rapid.

ADVERTISEMENT

Capră

Capra va fi campioană la final de săptămână. Va reuși să treacă de linia de final entuziasmată și cu o medalie la gât. Nu-i va veni să creadă că a câștigat și multă lume o va felicita. Capra este pregătită să dea tot ceea ce are mai bun din ea.

Maimuță

Maimuța se va simți trădată de prieteni. Aceștia nu mai sunt cei care au fost cândva, oameni pe care se putea baza oricând și oriunde. Maimuța se va simți oarecum vinovată și se va întreba dacă mai poate repara ceva sau va lăsa în voia sorții.

Cocoș

Cocoșul va face curte unei femei foarte frumoase. Fizicul ei îl va atrage foarte mult, iar Cocoșul vrea să-i cunoască și sufletul. Nu va fi o misiune ușoară, căci a întâlnit pe cineva puternic și gingaș, în același timp. Prin răbdare și efort, Cocoșul ar putea ajunge în fața altarului.

Câine

Câinele va scăpa în mod miraculos de o afecțiune. După o perioadă în care a avut senzația că nu se va mai ridica din pat, va reși să se repună pe picioare. Îi va uimi pe toți cei dragi și va conștientiza cât este de importantă sănătatea și oamenii de care ne înconjurăm.

Mistreț

Mistrețul trebuie să rezolve o problemă casnică. De ceva timp nu mai reușește să scape de ea și îi este teamă că lucrurile s-ar putea agrava. Mistrețul trebuie să acționeze cu calm, în așa fel încât persoanele cu care interacționează să nu-l mai asculte.

ADVERTISEMENT