Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 23 octombrie 2020. Tigrii au parte de schimbări

22.10.2020 | 12:00
Zodiac chinezesc pentru vineri 23 octombrie 2020 Tigrii au parte de schimbari
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient ne prezintă toate evenimentele și întâmplările care vor avea loc în ziua de vineri, 23 octombrie 2020, pentru toate semnele zodiacale.

Zodiacul chinezesc pentru ultima zi lucrătoare a săptămânii vine cu planuri pentru weekend și diverse surprize, dar și situații neașteptate sau dificile care să-i bulverseze pe nativi.

ADVERTISEMENT

FANATIK își aduce previziunile complete pentru fiecare zodie în parte. Citește în rândurile ce urmează și află ce transmit înțelepții pentru tine și pentru apropiații tăi.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 23 octombrie 2020, pentru fiecare zodie

Șobolan

Ai nevoie să socializezi mai mult cu cei din jurul tău, fie că este vorba de colegii de la muncă sau despre cercul tău de prieteni. Membrii familiei organizează o cină împreună și ar fi indicat să te duci pentru că nu ai văzut anumite rude de mult timp. Nu intra în conflict cu ceilalți și exprimă-ți opiniile fără a deranja pe cineva.

ADVERTISEMENT

Bivol

Vei avea succes la locul de muncă datorită unui proiect pe care l-ai început în urmă cu câteva săptămâni. Petrece mai mult timp cu cei dragi și ieși mai mult dacă vrei să-ți întâlnești jumătatea. Dacă în viața ta există cineva, veți planifica împreună o excursie pentru weekend-ul ce urmează.

Tigru

Câteva schimbări vor avea loc în viața ta personală și nu trebuie să te stresezi prea tare din cauza lor. Nu te poți concentra foarte bine la locul de muncă și simți că nu poți duce nimic până la capăt. Încearcă să te relaxezi atunci când ajungi acasă sau să petreci timp cu cineva apropiat pentru a te destinde.

ADVERTISEMENT

Iepure

Noi cunoștințe își vor face apariția în cercul tău social și este bine să le acorzi atenție. Mai devreme sau mai târziu, una dintre ele va juca un rol important în viața ta sau te va ajuta în afaceri. În plan sentimental, apele sunt puțin agitate, însă o ieșire împreună vă va ajuta să vă calmați.

Dragon

Te-ai plictisit de actualul loc de muncă și nu-ți mai aduce satisfacție aproape deloc. Ar trebui să analizezi situația și să te concentrezi pe un domeniu care să te atragă mai mult. O cunoștință își va declara sentimentele față de tine, însă trebuie să fii pe fază și să te pregătești pentru o nouă relație.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu mai ai chef de muncă, mai ales pentru că e vineri și te așteaptă un weekend încărcat alături de familie sau de persoana iubită. Vei pleca într-o scurtă călătorie și nu mai ai răbdare să-ți termini programul. Nu te certa cu colegii de la birou și concentrează-te foarte bine în aceste ore care ți-au mai rămas până diseară. Nu investi banii pe lucruri de care nu ai nevoie.

Cal

O persoană pe care o consideri apropiată te va pune într-o situație neplăcută și te va dezamăgi. Analizează cu atenție oamenii din jurul tău și nu le acorda încrederea ta tuturor. La locul de muncă vei reuși să finalizezi acel proiect la care te chinui de câteva zile bune.

Capră/ Oaie

Ai nevoie de relaxare, iar acum este cel mai bun moment, mai ales că este sfârșit de săptămână. Petrece timpul acasă alături de persoana iubită sau invită-ți prietenii la o seară de jocuri. Urmează să primești o sumă mare de bani din partea unei rude și ar trebui să o investești în reparațiile pe care trebuie să le faci prin casă.

Maimuță

Vești bune în plan amoros! Te vei apropia de o cunoștință mai veche, iar după ce petreceți un timp împreună, se va închega acea relație pe care o aștepți de atâta timp. Te gândești să-ți schimbi jobul sau să începi propria afacere, însă nu lua decizii dacă nu ai cântărit înainte toate posibilitățile.

Cocoș

Ai câteva probleme la locul de muncă și nu mai poți face față programului solicitant. Nici în plan sentimental lucrurile nu stau foarte bine pentru că tocmai ai încheiat o relație sau ai avut o ceartă cu partenerul. Din fericire, urmează să primești o veste bună în cea de-a doua parte a zilei și dispoziția ta se va schimba considerabil.

Câine

Unii colegi de la muncă încearcă să te saboteze, însă mergi mai departe și nu le da atenție. Dacă vei continua să-ți dezvolți proiectul, vei avea succes și poate chiar vei obține o promovare. Te pregătești să-ți vizitezi rudele și să petreceți timp de calitate împreună.

Mistreț

Aștepți cu nerăbdare să pleci acasă pentru că ai o zi foarte plină. Nu mai sta peste program și concentrează-ți atenția asupra problemelor personale. Acordă-le celor dragi mai multă atenție și nu uita să le comunici evenimentele importante din viața ta.

ADVERTISEMENT