Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 28 mai 2021. Capra își consumă energia cu lucruri inutile

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 28 mai 2021, vine cu riscuri, compromisuri și discuții. Semnele zodiacale trebuie să învețe să se impună mai mult și să-și spună punctele de vedere.
27.05.2021 | 14:05
Zodiac chinezesc pentru vineri 28 mai 2021 Capra isi consuma energia cu lucruri inutile
Zodiac chinezesc pentru vineri, 28 mai 2021. Capra își consumă energia cu lucruri inutile. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Norocul este de partea unor zodii, care primesc confirmări importante de la Univers. Marii înțelepți din Orient anunță că este o zi perfectă pentru carieră și pentru schimbări în acest domeniu.

Dragostea este și ea luată în vizor de nativi, care petrec mai mult timp cu partenerii de viață. Este o perioadă favorabilă pentru majoritatea zodiilor.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru vineri, 28 mai 2021, de la nativ la nativ

Șobolan

Hotărâre, ambiție și posibile încasări de ordin material. Este o zi norocoasă la bani, care pot ajunge la tine prin diferite mijloace. Vești bune și în familie.

Bivol

Rutina îți dă mari dureri de cap. Scapă de acest stres inutil și ieși din ritm, încearcă ceva nou. Timpul trece pe lângă tine și s-ar putea să regreți mai târziu.

ADVERTISEMENT

Tigru

Te bucuri de o stare de spirit excelentă, care poate fi molipsitoare. Zâmbetul tău radiant îi cucerește pe toți, chiar și pe cei cu care intri în contact pentru prima oară.

Iepure

Negocierile cu colegii sau superiorii se pot dovedi de un real succes. Și unde mai pui că primești laude și aprecieri pentru întreaga muncă depusă până acum.

ADVERTISEMENT

Dragon

Nu este o zi bună pentru a-ți risca reputația. Stai departe de conflictele de la locul de muncă și analizează foarte bine ce trebuie să faci înainte de a semna unele hârtii.

Șarpe

Este o zi excelentă pentru a te bucura de natură. Ieși din casă chiar dacă este vorba numai de o plimbare prin parc. Încarcă-te cu energie pozitivă.

ADVERTISEMENT

Cal

Nu te amesteca în treburile care nu te privesc și vezi-ți de ale tale. Axează-te pe lucrurile care îți aduc o stare de bine și care te fac să afli ce vrei de la viață.

Capră

Încearcă să lași baltă lucrurile care nu îți ies, te fac numai să-ți pierzi timpul degeaba. E o zi perfectă pentru a face o listă de priorități.

Maimuță

Gândește-te mai mult la viitor și la fericirea personală. Caută pe cineva care să te facă să-l iubești cu toată inima, cu plusuri și minusuri.

Cocoș

Orice problemă poate fi rezolvată prin discuții. Fii mai atent la ce și cum comunici pentru că s-ar putea să fii înțeles greșit de unii oameni.

Câine

Multe temeri și îndoieli vor dispărea dacă dai cărțile pe față. Calcă-ți pe inimă și vorbește deschis despre tot ce te macină și nu te lasă să dormi.

Mistreț

Norocul este de partea ta la locul de muncă. Asumă-ți răspunderea și lucrurile bune vor veni spre tine. Te ajută foarte mult și gândirea pozitivă.

ADVERTISEMENT