Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 13-14 februarie 2021. Momente relaxante pentru anumite zodii

12.02.2021 | 19:41
Zodiac chinezesc pentru weekendul 1314 februarie 2021 Momente relaxante pentru anumite zodii
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 13-14 februarie 2021 aduce vești bune în plan sentimental pentru anumite zodii, în timp ce altele nu au același noroc și încheie relația cu partenerul chiar de Valentine’s Day. 

Totodată, nativii au ocazia să înceapă lucruri noi și să petreacă timp de calitate alături de persoanele dragi din viața lor și vor finaliza proiecte importante pentru locul de muncă.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru acest sfârșit de săptămână. Află din rândurile de mai jos care sunt surprizele plăcute sau neplăcute din viața ta.

Zodiac chinezesc: weekend-ul 13-14 februarie 2021, pentru toate zodiile

Șobolan

Ai o dispoziție bună și este momentul perfect să începi să faci acele lucruri pe care le tot amâni de atâta timp. Este șansa ta, nu trebuie să pierzi vremea. Ar putea apărea multe oportunități cât de curând.

ADVERTISEMENT

Bivol

Weekend-ul îți aduce șansa de a-ți găsi jumătatea, însă numai dacă ești gata să acorzi o șansă unei noi relații. De asemenea, primești o veste bună legată de muncă și ai motive de sărbătoare.

Tigru

Dacă nu te mai simți bine într-un loc, ar fi cazul să te muți. Starea ta de bine este mai importantă decât confortul de moment și ar trebui să faci schimbări. Spre seară, o persoană importantă te contactează și stabiliți o ieșire în oraș.

ADVERTISEMENT

Iepure

Trebuie să ai mai multă grijă la cheltuieli și să acorzi prioritate doar investițiilor de care ai nevoie în mod urgent. Restul mai pot aștepta, nu e capăt de țară dacă mai amâni lucrurile.

Dragon

Ai mai mult timp liber și este ocazia perfectă să petreci timpul alături de familie sau de prietenii apropiați, pe care nu i-ai văzut de ceva timp. Un moment de relaxare te va încărca cu energii pozitive pentru săptămâna care vine.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Te înțelegi foarte bine cu persoana iubită și urmează ca aceasta să-ți pregătească o surpriză. Poate treceți la un alt nivel al relației, mutatul împreună, logodna sau, de ce nu, căsătoria.

Cal

Ai avut o săptămână grea și simți nevoia să te odihnești. Încarcă-ți bateriile și delectează-te cu activitățile tale preferate. Poate chemi și alte persoane care să petreacă timp cu tine.

Capră/ Oaie

Te vezi cu câteva persoane apropiate și desfășurați împreună activități recreative. Relația cu partenerul nu este foarte bună și sunt șanse să ajungeți la despărțire, dacă nu există o altă cale de a rezolva lucrurile.

Maimuță

Poate începi o nouă relație, dacă ai mai multă încredere în tine și le spui oamenilor ceea ce simți. Te așteaptă o perioadă încărcată, așa că ar trebui să profiți cât mai mult de timpul liber.

Cocoș

Cunoști o persoană importantă, care te va ajuta foarte mult în viitor, fie că este vorba de viața personală sau profesională. Rezolvi niște treburi casnice și îți rămâne destul timp pentru tine.

Câine

Multe persoane vor să petreacă timp cu tine, dar nu știi cum să găsești un moment liber pentru ele, pentru că ai deja alte lucruri de făcut. Explică-le politicos că agenda ta este plină în acest moment și găsiți o soluție.

Mistreț

Ar trebui să te ocupi de lucrurile pe care le tot amâni și să nu mai pierzi timpul. Sunt multe oportunități și ai șansa să te afirmi cu ideile tale inovatoare și cu determinarea de care dai dovadă atunci când vine vorba de carieră.

ADVERTISEMENT