Life

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 8 mai 2021. Reușite pentru Tigru și Șobolan

07.05.2021 | 11:49
Zodiac chinezesc sambata 8 mai 2021 Reusite pentru Tigru si Sobolan
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 8 mai 2021, aduce momente liniștite alături de cei dragi și reușite profesionale pentru unii nativi, care se bucură de ceea ce au realizat. 

Pe de altă parte, unele zodii nu au o stare de spirit foarte bună și ar trebui să apeleze la ajutorul celor apropiați ca să se simtă mai bine.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află din rândurile următoare ce mesaj au pentru tine marii înțelepți din Orient.

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 8 mai 2021, pentru toate zodiile

Șobolan

Te bucuri de reușite în plan profesional și ai de gând să faci o investiție importantă, poate o casă sau o mașină. Orice ar fi, ai de gând să te recompensezi pentru eforturile depuse.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai o stare de melancolie după ce meditezi asupra unor lucruri din trecut. Nu este nimic rău în asta, dar ar fi bine să petreci timp cu cineva apropiat, ca să te simți mai bine.

Tigru

Îți intră o sumă consistentă de bani după ce ai dat dovadă de perseverență și profesionalism la locul de muncă, iar acum poți face planuri de vacanță. Nu exagera cu cheltuielile, pune câțiva bani deoparte.

ADVERTISEMENT

Iepure

S-ar putea să ai parte de succes în viața amoroasă, dar numai dacă ești dispus să fii sincer și să-ți exprimi sentimentele fără teama de respingere. O anumită persoană așteaptă să faci tu primul pas.

Dragon

Te enervezi din cauza unor lucruri minore și te cerți cu câteva persoane apropiate. Poate ar fi cazul să te relaxezi puțin și să meditezi asupra unor lucruri, îți ieși din fire mult prea repede.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Cei din jur pun foarte multă presiune pentru că se așteaptă la lucruri mărețe din partea ta. Nu te mai gândi la asta și ocupă-te de treburi în ritmul tău. Ai mai multă încredere în tine.

Cal

Ai de făcut o deplasare la cineva cunoscut, însă întâmpini câteva obstacole minore pe drum, dar destul încât să-ți dea planurile peste cap. Din fericire, reușești să rezolvi situația cu ajutorul cuiva sau chiar al propriei tale intuiții.

Capră/ Oaie

Apar tensiuni în anturajul tău de prieteni din cauza unui lucru pe care cineva l-a interpretat greșit. Nu-ți pierde cumpătul și încearcă să vorbești deschis cu toată lumea, ca să nu apară situații neplăcute.

Maimuță

Un membru al familiei apelează la ajutorul tău și ești nevoit să-ți amâni unele activități pentru a fi lângă el. Generozitatea ta va fi răsplătită, pentru că acest favor ți se va întoarce cât mai curând.

Cocoș

Ai nevoie să faci câteva schimbări în stilul de viață și să renunți la obiceiurile care sunt dăunătoare pentru sănătatea ta. Este important să ai grijă de tine și trebuie să iei măsuri.

Câine

Te bucuri de o zi liniștită alături de cei dragi. Primești și o veste bună legată de locul de muncă, poate urmează un bonus sau o mărire consistentă de salariu, mai ales după toate eforturile pe care le-ai depus.

Mistreț

Te gândești tot mai mult să faci o schimbare în carieră. Nu te mai mulțumește jobul din prezent și vrei să te orientezi spre alt domeniu. Documentează-te foarte bine înainte de a lua o decizie.

ADVERTISEMENT