Life

Zodiac chinezesc: vineri, 5 februarie 2021. Dragonul renunță la atenție în favoarea celor dragi

04.02.2021 | 13:14
Zodiac chinezesc vineri 5 februarie 2021 Dragonul renunta la atentie in favoarea celor dragi
Zodiac chinezesc: vineri, 5 februarie 2021. Dragonul renunță la atenție în favoarea celor dragi. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 5 februarie 2021, le aduce semnelor zodiacale o zi perfectă pentru comunicare și reluarea legăturilor mai vechi. Melancolia și amintirile sunt la ele acasă. 

Câștigurile financiare nu sunt cele așteptate de nativi, dar asta nu înseamnă că vor duce lipsă de bani. De asemenea, ultima zi lucrătoare din săptămână este ideală pentru a-ți deschide sufletul și pentru a fi sincer.

ADVERTISEMENT

Mesajul marilor înțelepți din Orient pentru cele 12 zodii este să fie mai atente la stările interioare. Binele și fericirea vin întotdeauna de acolo.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 5 februarie 2021, pentru toate zodiile

Șobolan

Fii maleabil și acceptă punctele de vedere ale oamenilor din jur, te vor ajuta enorm să iei cele mai bune decizii. Mai ascultă la ce au de spus aceștia, nu îți vor răul.

ADVERTISEMENT

Bivol

O scurtă plimbare sau o fugă la shopping te poate scoate din starea în care te afli. Nu te pierde cu firea și nu cădea în depresie mai mult decât este cazul.

Tigru

Uită trecutul, nu merită să verși nicio lacrimi în plus pentru cel/ cea care te-a vândut. Meriți ceva mai bun, nu îți pierde speranța pentru că vei găsi persoana perfectă.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai o stare de spirit de zile mari, profită de această zi pentru a te distra sau pentru a te dedica în totalitate viselor tale. Poate descoperi o pasiune nouă.

Dragon

Adori să fii în centrul atenției, dar de data asta preferi să stai alături de cei dragi. Este o zi perfectă pentru a depăna amintiri sau pentru a te uita la poze.

ADVERTISEMENT

Șarpe

O persoană nouă poate intra în echipa de la locul de muncă. Dă-i o șansă, ai foarte multe de învățat. Cine știe, poate chiar este un mentor de nota 10.

Cal

Îți cunoști foarte bine locul pe care-l ocupi în viață. Încearcă să-l valorifici și mai mult, carisma te poate ajuta să ajungi o persoană de succes.

Capră

Plănuiești o escapadă în doi, ai grijă să nu te dai de gol. Partenerul de viață ar putea intra la bănuieli, să nu creadă că faci altceva pe la spatele lui.

Maimuță

Ascultă mai mult de vocea interioară care știe să te ghideze pe drumul cel mai bun. Nu mai apleca urechea la ce spun cei din jurul tău, tu știi cine ești.

Cocoș

Insistența sau faptele celorlalți te pot ajuta să afli cine îți sunt prietenii adevărați. Renunță la persoanele care te trag în jos sau nu te motivează.

Câine

Nu e cazul să te stresezi inutil pentru lucruri insignifiante și care trec pe repede înainte. Atitudinea potrivită înseamnă foarte mult.

Mistreț

Lucrurile au cam scăpat de sub control și nu știi cum să le rezolvi. Discută sincer despre tot ce te macină. Vei găsi soluția perfectă spre seară.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48...
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48 de ani şi este o persoană extrem de discretă
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
GRU recrutează extremiști pentru atacuri teroriste în Europa. Vizată ar fi și România
GRU recrutează extremiști pentru atacuri teroriste în Europa. Vizată ar fi și România
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată