Life

Zodiac chinezesc: vineri, 7 mai 2021. Bivolii își pot găsi sufletul pereche

06.05.2021 | 13:00
Zodiac chinezesc vineri 7 mai 2021 Bivolii isi pot gasi sufletul pereche
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 7 mai 2021, aduce noutăți în viața sentimentală a unor nativi. Bivolii își pot găsi sufletul prereche.

În schimb, unele semne zodiacal pot avea parte de probleme la acest capitol. Sunt diverse lucruri ce-i vor pune în dificultate, fie certuri sau neînțelegeri cu partenerii, fie nevoia de a găsi pe cineva care să le trezească interesul.

ADVERTISEMENT

Astrologii din Orient preconizează că pot să apară schimbări și prin conturile bancare ale zodiilor, dar și în planul profesional. FANATIK vă aduce previziunile complete.

Zodiac chinezesc: vineri, 7 mai 2021, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Șobolan

Ai parte de o zi plină în plan profesional. Sunt atât de multe lucruri de rezolvat încât vei avea nevoie de ajutor. Din fericire, colegii sunt dispuși să-ți întindă o mână.

ADVERTISEMENT

Bivol

Vin vești bune în plan personal. Sunt multe șanse să trezești interesul unei persoane care îți atrage atenția de multă vreme. Vei constata că vă potriviți foarte bine și sunt multe șanse să descoperi că este sufletul tău pereche.

Tigru

Ziua vine cu multe cheltuieli. Vrei să schimbi ceva acasă, să redecorezi un spațiu sau să înlocuiești unele piese de mobilier. Vei risipi mai mulți bani decât te-ai fi așteptat.

ADVERTISEMENT

Iepure

Partenerul de viață nu e deloc blând și insistă să lămuriți unele probleme mai vechi. Discuțiile nu îți sunt deloc pe plac și pot culmina prin certuri serioase.

Dragon

Ai multe șanse să obții niște bani. E un credit sau unele fonduri nerambursabile la care aplicasei de ceva vreme. Vestea este cea mai bună, ai planuri mari și proiecte importante de pus pe picioare.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Se ivește oportunitatea de a-ți schimba locul de muncă, iar oferta este una așa cum așteptai. Ai de rezolvat unele chestiuni legate de niște acte, dar poți să te consideri deja angajat.

Cal

Partenerul de viață te așteaptă cu o surpriză. Știe că ai nevoie de o pauză și să respiri aer curat și a planificat o mică excursie pentru zilele libere. Vestea te entuziasmează peste măsură.

Capră/Oaie

Ai de luat o decizie importantă și ai avea nevoie de un sfat. Ai putea să vorbești cu familia, cu oamenii apropiați. Fii sigur că vor ști să te asculte și îți vor spune sincer ceea ce cred.

Maimuță

Te lupți cu singurătatea și ești conștient că trebuie să găsești o soluție pentru a ieși din această situație. Ar fi bine să nu dai cu ochii pe foc, decât o alegere greșită, mai bine un timp în plus de așteptare.

Cocoș

Sunt probleme mai vechi în viața de cuplu, probleme care nu și-au găsit rezolvarea cu timpul și pe care va trebui să le înfruntați. Vin momente dificile și ai nevoie de multă răbdare și înțelepciune.

Câine

Perioada grea prin care ai trecut se apropie de sfârșit. E posibil să primești vizita unui om apropiat care te va face să vezi lucrurile cu alți ochi și să te resemnezi mult mai repede.

Mistreț

Debutul unui nou proiect profesional îți aduce mult mai multe sarcini. Privește partea bună a lucrurilor, chiar dacă muncești mai mult, vei avea mai multe șanse să-ți arăți abilitățile. În schimb, banii nu vor întârzia să apară.

ADVERTISEMENT