News

Zodii EXPERTE în MANIPULARE! De cine trebuie să te FEREŞTI

Unele persoane sunt adevărate maestre ale manipulării şi se pare că zodia joacă un rol important în acest sens. Uite de cine să te fereşti dacă nu vrei să pici în plasa lor. Aceste zodii te...
26.09.2015 | 12:17
Zodii EXPERTE in MANIPULARE De cine trebuie sa te FERESTI

Unele persoane sunt adevărate maestre ale manipulării şi se pare că zodia joacă un rol important în acest sens. Uite de cine să te fereşti dacă nu vrei să pici în plasa lor. Aceste zodii te vor juca pe degete!

BERBEC (21 MARTIE – 20 APRILIE)

Acest semn zodiacal este descrierea perfect a incapatanarii. La fel ca si animalul care-l descrie, Berbecul se arunca mereu cu capul inainte fara sa stea sa socoteasca fiecare detaliu in parte. Scopul lui este sa castige si sa-si atinga telurile indiferent de ceea ce trebuie sa foloseasca. Manipularea este una din caracteristicile personalitatii sale, pentru ca tot ceea ce isi doreste este sa nu clacheze.

TAUR (21 APRILIE – 21 MAI)

Loial si intelept, Taurul nu se foloseste de astfel de trucuri decat atunci cat este sigur ca alegerea celorlalti nu este cea mai potrivita. Acesta va folosi manipularea doar cu persoane influente si o va face doar pentru a obtine un ajutor pentru cei aflati la ananghie. Acest semn ar putea fi numit un Robin Hood al zodiacului.

GEMENI (22 MAI – 21 IUNIE)

Nativii acestei zodii sunt extrem de curiosi si foarte manipulatori. Datorita temperamentului lor contradictoriu ei reusesc sa te duca de la o discutie la alta si astfel te vrajesc pana ajungi esti de acord cu ceea ce zic. Astrologii sunt de parere ca acestia sunt manipulatorii numarul unu ai zodiacului.

RAC (22 IUNIE – 22 IULIE)

Acest semn zodiacal este unul dintre cele mai sensibile. Iubitori, visatori si intuitivi, acestia ajung sa manipuleze fara sa-si dea seama. Folosesc mai degraba santajul emotional, avand ochii inlacrimati atunci cand observa ca ceva nu le iese asa cum isi doresc. Asa ca nu te supara pe ei daca iti dai seama ca se folosesc de tine, pentru ca nu o vor face cu rautate.

LEU (23 IULIE – 23 AUGUST)

Imaginea de sine este principalul lor atu! Nu au nevoie sa manipuleze, caci acestia au tendinta sa aiba in jurul lor doar persoane altruiste care sa fie gata sa le sara imediat in ajutor. Acest semn zodiacal reuseste sa se impuna foarte usor cu ajutorul personalitatii lor magnetice. Leii reusesc sa preia controlul fara ca macar sa realizezi ca acest lucru se intampla.

FECIOARA (24 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE)

Perfectiune este numele lor mic si prefera sa manipuleze decat sa observa ca lucrurile nu sunt facute asa cum trebuie. Sunt persoane foarte agile care observa imediat cand ceva nu este la locul lui. Cand se afla la rascruce se foloseste de abilitatile sale pentru a castiga lupta si pentru a indrepta lucrurile pe fagasul dorit.

BALANTA (23 SEPTEMBRIE – 23 OCTOMBRIE)

Sinceri si mereu luptandu-se pentru echilibru, acestia ajung sa te convinga aducandu-ti foarte multe argumente. Nu le place sa manipuleze si din acest motiv incerca sa gaseasca cat mai multe dovezi pentru a-si sustine ideea. In final, ajung sa-ti demonstreze ca ceea ce vor sa faca va avantajeaza pe toti in egala masura.

SCORPION (24 OCTOMBRIE – 22 NOIEMBRIE)

Acestia sunt adevarati maestrii ai manipulari. Fie ca e vorba de santaj emotional sau orice altfel de santaj, acestia sunt tot timpul gata sa-ti suceasca mintile pentru a ajunge sa faci ceea ce isi doresc. Pentru a-si atinge scopul sunt pregatiti sa-si foloseasca si abilitatile sexuale. Orice pentru a-si duce planurile la bun sfarsit, cu rezultatul dorit.

SAGETATOR (23 NOIEMBRIE – 23 DECEMBRIE)

In general, Sagetatorii spun lucrurilor pe nume fara a se ascunde pe dupa deget. Insa, doar pentru ca sunt directi, nu pot fi considerati niste persoane crude. Manipularea nu este punctul lor forte, dar nu ezita sa o foloseasca atunci cand pot obtine beneficii financiare. In rest, abilitatile lor mentale ii ajuta sa-si atinga idealurile fara prea mari eforturi.

CAPRICORN (24 DECEMBRIE – 20 IANUARIE)

Acest semn zodiacal este tot timpul in miscare. Ii place sa invete sa se descurce in cat mai multe domenii si uraste sa depinda de ceilalti. Sunt foarte rabdatori si atunci cand vine vorba de manipulare, acestora le place mai intai sa sadeasca samanta (ideea lor), apoi sa o hraneasca pana ce persoana vizata ajunge sa fie convinsa ca trebuie sa-i sustina scopul.

VARSATOR (21 IANUARIE – 18 FEBRUARIE)

Aroganti, ambitiosi si foarte introvertiti, Varsatorii reusesc sa manipuleze destul de usor prin simplul fapt ca nu-si exteriorizeaza sentimentele. Controleaza cu usurinta lucrurile ce-i inconjoara, tocmai datorita faptului ca nu-si arata slabiciunile. Acest semn zodiacal va reusi intotdeauna sa atraga atentia atunci cand va fi in mijlocul unei discutii aprinse si va face ca lucrurile sa se rezolve in felul lui.

PESTI (19 FEBRUARIE – 20 MARTIE)

Cu toate ca sunt firi sensibile si visatoare, Pesti reusesc sa manipuleze foarte usor. De obicei acestia spun ca tine si fac ca ei! Sunt foarte convingatori si reusesc foarte usor sa te faca sa crezi ca lucrurile vor decurge perfect daca ii vei urma. Se bucura profund de fiecare zi si nu stau sa-si incarce mintea cu lucruri care nu le sunt de folos.

Sursă: www.elle.ro

În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze