Life

Zodiile care sunt lovite de ghinion până la finalul acestei săptămâni. Patru nativi au bătăi de cap

Zodiile lovite de ghinion până la finalul săptămânii. Patru semne zodiacale vor traversa momente dificile în următoarele zile.
07.12.2022 | 19:18
Zodiile care sunt lovite de ghinion pana la finalul acestei saptamani Patru nativi au batai de cap
Zodiile care au ghinion până la finalul săptămânii. Sursa foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodiile următoare vor avea parte de ghinion până la finalul săptămânii. Se anunță vești proaste și momente dificile pentru ele.

Zodiile lovite de ghinion până la finalul săptămânii. Ce se întâmplă cu acești patru nativi

Din păcate, astrele nu au vești tocmai bune pentru cele patru zodii enumerate în rândurile de mai jos. Norocul nu va fi de partea lor în zilele următoare.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Acești nativi primesc o veste proastă până la finalul acestei săptămâni. Niște planuri pe care și le-au făcut de mult timp au fost anulate, iar programul lor este dat peste cap.

În plus, nu stau foarte bine nici la capitolul dragoste. Vor avea parte de conflicte în cuplu și ar putea fi nevoiți să ia o decizie radicală în privința relației.

ADVERTISEMENT

Rac

Acești nativi nu sunt tocmai norocoși atunci când vine vorba de bani. Pierd sume importante și nici nu au prea multe economii, așa că vor fi nevoiți să se limiteze doar la câteva cheltuieli o perioadă, până când se redresează lucrurile.

Muncesc foarte mult și se simt obosiți, dar nu au deloc timp să se relaxeze. Sunt nevoiți să apeleze la toate resursele lor pentru a-și duce treburile la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

Pești

Astrologii nu au vești bune nici pentru Pești, care vor avea parte de o mare dezamăgire în zilele ce urmează. Se dovedește că o persoană în care aveau încredere nu este tocmai așa cum credeau.

Mai mult, vor avea un mare conflict cu membrii familiei. Nu se vor putea pune de acord cu anumite lucruri și le va fi greu să găsească o soluție convenabilă pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii sunt presați de timp și trebuie să ia o decizie importantă, care nu va fi deloc în avantajul lor, din punct de vedere personal. Ca să obțină anumite lucruri, trebuie să renunțe la altele.

Sunt puși în dificultate și de anumite schimbări care au loc în viața lor. Nu stau bine cu banii și urmează cheltuieli mari pentru ei, așa că vor fi nevoiți să caute soluții.

ADVERTISEMENT
Tags: