Fotbal intern

Cristea s-a răzbunat pe FCSB: “La 22 de ani am fost trimis la plimbare”. Ce spune Stoican

07.05.2018 | 23:25
Cristea sa razbunat pe FCSB La 22 de ani am fost trimis la plimbare Ce spune Stoican

Andrei Cristea, omul care a îngenuncheat pe FCSB pe finalul partidei de la Iaşi, scor 1-0, şi a trimis acum şansele la titlu spre Cluj, nu uită că echipa patronată de Gigi Becali a renunţat foarte uşor la el şi s-a răzbunat. De fapt, de fiecare dată când a jucat împotriva formaţiei la care cândva a fost erou, la elminarea Valenciei din Europa, Andrei Cristea îşi adună toate forţele şi face meciuri mari şi nu doar o dată a înscris.

“Nu a fost uşor. Am demonstrat pe teren că avem onoare şi multă voinţă. Sper că acum cei care au aruncat aceste cuvinte urâte la adresa noastră îşi vor cere acum scuze. Dar vorbele lor ne-au durut mult şi ne-au mobilizat exemplar şi aşa am putut face acest lucru. La 22 de ani am fost trimis la plimbare de Steaua şi nu a fost nici o revanşă, ci permanent vreau să le demonstrez că sunt un jucător bun. Şi eu am căutat de fiecare dată când am jucat să dau tot ce mai bun.”

CSMS Iaşi – FCSB 1-0. Stoican a dezvăluit valorea primei la victorie

Flavius Stoican a apărut fericit, dar ponderat la întâlnirea cu presa. Stoican e mulţumit că prin evoluţia din acest joc s-a dat o palmă tututor celor care au insinuat toată săptămâna că partida de la Iaşi are un învigător ştiut dinainte şi speră ca după acest rezultat să apară soarele şi pe strada ieşenilor, în sensul în care să vină un om cu potenţă financiară la club.

“Am demonstrat că putem să ne batem de la egal la egal cu echipele tari ale campionatului. Am demonstrat şi cine suntem noi cei de pe banca tehnică, jucători neplătiţi care au arătat caracter. Cei de laCFR Cluj au aruncat acele vorbe că nu ne vom apăra şansele pentru că era o presiune mare şi pe ei, dar acum cred că sunt bucuroşi văzând cum am jucat noi şi cum ne-am apărat şansele. Mă mulţumeam cu un egal după eliminare, dar în mintea mea voiam să câştigăm. Dovadă că nu l-am scos nici pe Cristea, nici pe Jo. Am rămas cu doi atacanţi, deşi toată lumea se aştepta să mai rămână doar unul.

S-a oferit 20.000 de euro la victorie, care trebuie împărţiţi la 30 de oameni. Dacă făceam egal primeam 10.000 de euro. Dar am arătat că am făcut meciuri foarte bune şi nu am pierdut la Iaşi cu nici una dintre pretendentele la titlu şi asta spune mult despre valoarea şi forţa echipei.”