Fotbal international

A apărut melodia lui Jurgen Klopp! Ce a reușit să creeze un fan după ce Liverpool a eliminat-o pe Bayern

23.03.2019 | 16:00
A aparut melodia lui Jurgen Klopp Ce a reusit sa creeze un fan dupa ce Liverpool a eliminato pe Bayern

Liverpool a eliminat-o pe Bayern Munchen din optimile de finală ale Ligii Campionilor. După 0-0 pe Anfield Road, „cormoranii” s-au impus cu 3-1 la returul de la Munchen. Această victorie l-a inspirat pe un fan să creeze o melodie doar cu ajutorul declarațiilor pe care Jurgen Klopp le-a oferit de-a lungul timpului.

A apărut melodia lui Jurgen Klopp!

Nu e clar însă dacă fanul care a avut asemenea inspirație ține cu Liverpool sau cu Borussia Dortmund, club pe care Klopp l-a antrenat. Versurile piesei „Bayern a pierdut” reprezintă o ironie la adresa clubului bavarez. Piesa a devenit virală pe YouTube, unde a strâns deja aproximativ 100 de mii de vizualizări.

Klopp s-a duelat mulți ani cu Bayern în Germania, prima dată din postura de antrenor al lui Mainz, iar ulterior ca antrenor al lui Dortmund. În cei șapte ani petrecuți pe banca Borussiei Dortmund, Klopp a reușit să câștige două titluri naționale, o Cupă a Germaniei și două Supercupe ale Germaniei. În 2013, Dortmund a jucat finala Ligii Campionilor tocmai împotriva lui Bayern, bavarezii având câștig de cauză.

Interesant este că atât Liverpool, cât și Bayern duc lupte intense pentru câștigarea titlului în acest sezon. „Cormoranii” au două puncte avans față de Manchester City, cu mențiunea că echipa lui Guardiola are un meci mai puțin disputat. În schimb, Bayern se află la egalitate de puncte cu Borussia Dortmund, bavarezii recuperând un handicap important față de marea lor rivală în 2019.

Liverpool a avut noroc la tragerea la sorți pentru sferturile de finală din Liga Campionilor, acolo unde se va duela cu FC Porto. Lusitanii au trecut în faza anterioară de AS Roma, echipă pe care au eliminat-o după disputarea reprizelor de prelungiri pe teren propriu.

În campionat, Liverpool mai are de disputat numai două meciuri cu adevărat tari pe acest final de sezon, cu Chelsea și cu Tottenham.

Tags: