Revista FANATIK

A apărut noua revistă Fanatik! GRATUIT: Poster cu Programul Ligii 1 Betano!

19.07.2018 | 07:29
A aparut noua revista Fanatik GRATUIT Poster cu Programul Ligii 1 Betano

A apărut noua revistă FANATIK, numărul din luna iulie! Număr de excepție, subiecte tari, interviuri inedite, reportaje emoționante! Pachet incredibil pentru doar 5 lei: 48 de pagini revista + CADOU: Poster cu Programul Ligii 1 Betano la fotbal!

Posterul este un produs premium, tipărit pe hârtie lucioasă, de cea mai bună calitate. Nu ratați să vă informați: vineri începe sezonul 2018-2019 din Liga 1 Betano și deja se apropie primul șoc al campionatului, FCSB – Dinamo!

A apărut noua revistă FANATIK! Număr de excepție, subiecte tari + Poster cu Programul Ligii 1, GRATUIT!

În plus, noua revistă FANATIK, care vă așteaptă la chioșcuri cu numărul din iulie, vă oferă o multitudine de EXCLUSIVITĂȚI: „Cătălin Hîldan trăiește!”– reportaj exclusiv cu urmașul regretatului jucător dinamovist. Ce înălțime are la 15 ani. Program infernal de învățătură și fotbal. Ce sacrificii a făcut pentru a lua examenul de intrare la liceu cu notă mare fără să renunțe la antrenamente și meciuri. Cine este antrenorul personal care-i spune după fiecare partidă ce a făcut bine și ce a greșit. „Pase scurte” cu ce-i place, de la mâncare la campionatul în care vrea să ajungă.

A apărut noua revistă Fanatik! Cătălin Hîldan trăiește! Reportaj emoționant cu nepotul Unicului Căpitan
A apărut noua revistă Fanatik! Cătălin Hîldan trăiește! Reportaj emoționant cu nepotul Unicului Căpitan

Edi Iordănescu, dezvăluiri în premieră despre relația cu celebrul sau părinte, Anghel Iordănescu: „Tata nu a fost lângă mine cât aș fi avut nevoie”Cine l-a salvat de la o moarte sigură într-o cursă contracronometru, adevărul despre relațiile cu Vasile Dâncu și Gigi Becali, ce gest a făcut Anghel Iordănescu față de Gică Popescu la alegerile FRF din 2014.

A apărut noua revistă Fanatik! Interviu exclusiv cu Edi Iordănescu despre relația cu tatăl său, Anghel Iordănescu
A apărut noua revistă Fanatik! Interviu exclusiv cu Edi Iordănescu despre relația cu tatăl său, Anghel Iordănescu

Gigi Becali a introdus în contractele jucătorilor amenzi ha-lu-ci-nan-te! Află de la cine li se… trage! Povestea lui Kylian Mbappé, vijelia campioanei lumii Franța la Mondialul din Rusia.

A apărut noua revistă Fanatik! Aflați ce mare vedetă l-a... sufocat în adolescență pe Kylian Mbappé
A apărut noua revistă Fanatik! Aflați ce mare vedetă l-a… sufocat în adolescență pe Kylian Mbappé

Primul interviu al lui Cristiano Ronaldo din postura de jucător al lui Juventus Torino! Ce fotbalist a căzut în mrejele superbei Bianca Drăgușanu, acum o femeie liberă. Numai în numărul din iulie al noii reviste FANATIK! Pentru că, nu uitați, a apărut noua revistă FANATIK!

  • Citește și: „Edi Iordănescu, surprins înainte de Supercupă de Omrani și Țucudean! Șocul de joi!
  • Citește și: „Ioan Niculae își anunță retragerea: «Soluția este ieșirea din fotbal»”
  • Citește și: „Povestea sportivului care a ales 100.000 de dolari, dar a pierdut 8,6 miliarde!”

Nu ratați un număr deosebit al revistei FANATIK în luna iulie: 48 de pagini revista + CADOU: Poster cu Programul Ligii 1 Betano la fotbal, totul pentru numai 5 lei! Și nu uitați: începe campionatul și se apropie primul șoc al sezonului 2018-2019, FCSB – Dinamo! Așa că nu ratați să vă informați din programul Ligii 1 Betano, cadoul glossy pe care vi-l face noua revistă FANATIK acum, în numărul din iulie! Haideți la chioșcuri: a apărut noua revistă FANATIK!