Silviu Ghering

Silviu Ghering

Silviu Ghering este Redactor-șef al revistei Fanatik. A debutat în jurnalism în urmă cu 25 de ani, în august 1994, la Sportul Românesc. A lucrat apoi la ProSport, Gazeta Sporturilor, revista Life Sport. A fost atât reporter, cât și producător sau invitat al emisiunilor TV Fanatik Show (la TV Sport, Prima TV, OTV, Digi Sport, Etno, Look TV), Arta Football și Cina latină (ultimele două la Boom Sport One).

Studii:

  • Silviu Ghering este absolvent al Facultății de Automatică, specializarea Automatizari și Calculatoare, a Universității Politehnică București.

Experiență profesională:

  • A scris mii de articole, reportaje, cronici de meci, editoriale și interviuri pentru Prosport, Gazeta Sporturilor și Fanatik.
  • Pe lângă articole cu subiect sportiv, a redactat și sute de articole mondene, de la rețete culinare la știri despre evenimente culturale, istorice sau religioase pe site-urile fanatik.ro și fanatik.stirimondene.ro.
  • Colaborează de 5 ani cu revista Taifasuri, în care a scris interviuri cu oameni de cultură, subiecte din paranormal, prezentare de filme sau festivaluri de filme, articole de informare turistică sau culturală.

Activități profesionale:

  • A fost primul jurnalist român care a făcut un reportaj cu Mircea Lucescu la Donețk, la doar câteva zile după numirea acestuia ca antrenor la Șahtarul lui Rinat Ahmedov în iulie 2004. Și unicul care a realizat același demers jurnalistic cu Gică Hagi la Istanbul, în august 2004, în primul mandat al acestuia pe banca tehnică a lui Galatasaray

Contact:

Facebook

Twitter

Linkedin

Toate articolele scrise de Silviu Ghering pentru FANATIK.RO

Închide ×