Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe decembrie! Cadou de Sărbători: Calendarul Sportiv al anului 2019! Gratuit! Pachet de excepție: 72 de pagini la numai 5 lei!

19.12.2018 | 16:37
A aparut revista FANATIK pe decembrie Cadou de Sarbatori Calendarul Sportiv al anului 2019 Gratuit Pachet de exceptie 72 de pagini la numai 5 lei

A apărut revista FANATIK pe decembrie! Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini cu exclusivități… pe alese! Dezvăluiri șocante, analize „la sânge”, reportaje emoționante, interviuri fără vorbe de lemn! Plus un cadou de Sărbători, Calendarul Sportiv al anului 2019: 24 de pagini premium cu peste 500 de evenimente din toate sporturile, care se vor desfășura anul viitor! ATENȚIE: GRATUIT! Un pachet de excepție: 72 de pagini la numai 5 lei!

Vreți să fiți informați şi să nu ratați nimic din lumea fascinantă a sportului intern şi internaţional? Atunci nu uitați că a apărut revista FANATIK pe decembrie! În care găsiți tot ce vreți! De la oferta de 30 de milioane de euro pentru Denis Man, la dezastrul financiar care l-a „ușurat” pe Gigi Becali de 2 miliarde de euro în ultimii 10 ani, de la un reportaj cu lacrima în colțul ochilor din infernul în care a ajuns un fotbalist distrus de „Fiara” Lăcătuș la un mega-interviu cu patronul care a pus Botoșaniu pe harta Ligii I, de la investitorul surpriză din spatele Rapidului la surpriza pe care o pregătește Mircea Lucescu împreună cu un fost elev de-al său pe care l-a lansat în fotbalul mare!

A apărut revista FANATIK pe decembrie! Cadou de sărbători: Calendarul Sportiv al anului 2019! Pachet de excepție: 72 de pagini la numai 5 lei!

V-ați gândit vreodată cum ar arăta „naționalele” regiunilor istorice ale României? Cine ar juca lângă Hagi în reprezentativa Dobrogei? Sau lângă Dobrin în echipa Munteniei? Cui i-ar da pase Ilie Balaci în atacul Olteniei? Cine ar sta în poarta Bucureștiului? Care sunt cei mai buni fundași din istoria Banatului? Ce regiune ar câștiga bătălia fotbalistică din interiorul țării? Revista FANATIK pe decembrie nu dă un astfel de verdict, revista FANATIK pe decembrie vă provoacă imaginația!

Revista FANATIK pe decembrie vă propune un test de imaginație: care este cea mai bună echipă națională a regiunilor istorice ale României? De la Dobrogea lui HAgi la Oltenia lui Balaci și Muntenia lui Dobrin!
Revista FANATIK pe decembrie vă propune un test de imaginație: care este cea mai bună echipă națională a regiunilor istorice ale României?

Stadioanele bucureștene față în față cu EURO 2020, cum arătau revelioanele fotbaliștilor români în diferite epoci istorice ale României, ce vedetă are cea mai scumpă mașină dintre fotbaliști, ce i-a putut face „fetița” cam șturlubatică unui fost număr 1 mondial în tenis sau ce relații s-au (a)prins între copii unor foști fotbaliști, sunt alte subiecte pe care le poți citi numai în numărul din decembrie al revistei FANATIK!

  • Nu uitați: în afară de cele 48 de pagini ale fiecărui număr din revista FANATIK, acum, în decembrie, primiți CADOU, adică GRATUIT, încă 24 de pagini premium cu peste 500 de venimente din toate sporturile, care se vor desfășura în 2019. Calendarul Sportiv al anului 2019 este cadoul pe care vi-l face revista FANATIK împreună cu numărul din decembrie. Un pachet de excepție: 72 de pagini la numai 5 lei! Revista FANATIK pe decembrie PLUS Calendarul Sportiv al anului 2019, acum la toate chioșcurile de difuzare a presei. Nu-l ratați că nici nu știți ce pierdeți!