Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe ianuarie! Primul număr din 2019, prima lovitură! Salariile REALE date de Gigi Becali la FCSB! N-ai să crezi cine e în frunte și cine încheie „plutonul”

30.01.2019 | 16:09
A aparut revista FANATIK pe ianuarie Primul numar din 2019 prima lovitura Salariile REALE date de Gigi Becali la FCSB Nai sa crezi cine e in frunte si cine incheie plutonul

A apărut revista FANATIK pe ianuarie! Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini cu dezvăluiri șocante, reportaje emoționante, analize „la sânge”, interviuri fără vorbe de lemn! 48 de pagini cu exclusivități una și-una! 48 de pagini la numai 5 lei!

Vrei să fii informat şi să nu ratezi nimic din lumea fascinantă a sportului intern şi internaţional? Atunci nu uita că a apărut revista FANATIK pe ianuarie! În care găsești tot ce vrei! Teza de doctorat a noului antrenor al lui FCSB, Mihai Teja. Cum poate ajunge Viitorul lui Hagi la… Bacău și cum se va numi. Interviu cu „pariul” de 300.000.000 al lui Gigi Becali, fiul unui fost jucător de-al său. Unde își ridică un adevărat orășel George Copos. Doar câteva dintre subiectele în exclusivitate pe care le poți citi în revista FANATIK pe ianuarie!

A apărut revista FANATIK pe ianuarie! Salariile REALE date de Gigi Becali la FCSB! N-ai să crezi cine e în frunte și cine încheie „plutonul”

Gigi Becali este un patron dificil, dar când vine vorba de bani, de salarii mai exact, punctul cel mai fierbinte al unui contract în orice sport, devine de înțeles de ce toți fotbaliștii din România vor să vină la FCSB. Un singur „amănunt” dezvăluim acum: media contractelor de la echipa sa este 15.000 de euro, mult peste maximul de la majoritatea celorlalte echipe din Liga I Betano. Alte sume, cine are cel mai mare salariu, cine încheie „plutonul”, ce discrepanțe sunt, totuși, și la vicecampioană, afli numai din revista FANATIK din ianuarie!

A apărut revista FANATIK pe ianuarie! Află ce salarii dă în realitate Gigi Becali jucătorilor de la FCSB! Cine este „campionul”, cine este „la retrogradare”!
A apărut revista FANATIK pe ianuarie! Află ce salarii dă în realitate Gigi Becali jucătorilor de la FCSB!

Știi câte echipe românești au fost în finale de cupe europene în 1989? Și câte au câștigat?! Nu mai vorbim de medalii de aur la diferite discipline… Află-le pe toate din revista FANATIK pe ianuarie și vezi ce prăpastie uriașă s-a căscat între super-performanțele sportului românesc din ultimul an al lui Nicolae Ceaușescu, 1989 și seceta din prezent. Diferența este imensă!

A apărut revista FANATIK pe ianuarie! De la revenirea Simonei Halep la cumplitele tregdii care au îndoliat sportul mondial

Analiza minuțioasă a viitorului Simonei Halep după primele „semne” ale începutului de an. De ce a venit, de fapt, mijlocașul malian Ibrahima Tandia, acum (încă) la Sepsi Sfântu Gheorghe, în România. Drumul dramatic al lui Roberto Neagu, fiul rapidistului Sandu Neagu, de la orfelinat la naționala U15. Cumplitele tragedii care au îndoliat sportul mondial înainte de dispariția incredibilă a lui Emiliano Sala. Sunt alte subiecte din revista FANATIK pe ianuarie.

A apărut revista FANATIK pe ianuarie! Citește o analiză minuțioasă a viitorului Simonei Halep după semnele primelor meciuri din acest an și a formei arătate
A apărut revista FANATIK pe ianuarie! Citește o analiză minuțioasă a viitorului Simonei Halep după semnele primelor meciuri din acest an

Primul număr al revistei FANATIK în 2019, prima lovitură! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini la numai 5 lei! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!