Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Află ce materiale emoţionante poți citi în numărul din această lună!

21.11.2018 | 16:32
A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Află ce exclusivități poți citi în numărul din această lună!

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Cea mai bună revistă de sport din România! Exclusivități pe… alese! De la interviuri cu pistoalele pe masă la reportaje din toată țara! De la dezvăluiri șocante – contractul umilitor al antrenorului de la o echipă „grea” din Liga 1 e numai un exemplu – la sfaturi pentru pariori! 48 de pagini de senzație la numai 5 lei!

Vrei să fii informat şi să nu ratezi nimic din lumea fascinantă a sportului intern şi internaţional? Atunci nu uita că a apărut revista FANATIK pe noiembrie! În numărul pe noiembrie al revistei FANATIK găseşti tot ce îți trebuie! Începând cu dezvăluirea șocantă amintită: contractul rușinos, în amănunt și în faximil, ca să vezi cu ochii tăi ce „putere” de decizie are antrenorul de la o echipă de top, ajuns… cățelușul unui conducător din cauza căruia s-au ratat cupele europene în acest sezon. Nu rata subiectul, în exclusivitate în revista FANATIK din noiembrie!

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Mega-interviu cu Mihai Pintilii…

…în care spune cum trebuie „luat” Gigi Becali ca să „supraviețuiești”, ca jucător la FCSB, cu băgăciosul patron! Sau, atenție!, de cine este sigur că va veni antrenor la echipă! Numai în revista FANATIK pe noiembrie!

Mihai Pintilii a oferit un mega-interviu în exclusivitate ăn revista FANATIK din noiembrie. Ce a spus, aflați din numărul pe noiembrie al revistei FANATIK!
Mihai Pintilii a oferit un mega-interviu în exclusivitate în revista FANATIK din noiembrie

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Reportaj cutremurător cu un fotbalist ajuns ruină…

…în pușcărie, alcoolic, epileptic, singur pe lume… Reporterii speciali FANATIK au fost la el acasă și au aflat amănunte zguduitoare din viața unui mijlocaș cu… cifre bune în Liga I, distrus de alcool. Nu-ți vine să crezi cât de mult a decăzut! Reportaj impresionant doar în numărul din noiembrie al revistei FANATIK!

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Atac dur la selecționerul Contra…

…acuzat de un fost nume „greu” din Liga I că minte! Implicat în dezvăluirile acestuia este și Adi Mutu, prietenul bun al lui Cosmin Contra! Ce au făcut cei doi, ce au susținut mai apoi, „pe falș” vorba „celui mai împușcat fiu al poporului”, aflați numai din revista FANATIK din noiembrie! Super-exclusivitate!

Cosmin Contra și Adi Mutu sunt acuzați de lucruri grave de un nu,e „greu” din Liga I, care a trebuit să plece de la Dinamo din cauza lor
Cosmin Contra și Adi Mutu sunt acuzați de fapte grave în revista FANATIK din noiembrie de un nume „greu” din Liga I

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Super-interviu exclusiv cu legendara Chris Evert…

…prima lideră WTA din istorie, câștigătoare a nu mai puțin de 157 de titluri, dintre care 18 de Grand Slam într-o carieră fabuloasă de 17 ani! Direct de la Singapore, ce spune despre Simona Halep și accidentarea care a ținut-o pe actuala lideră WTA departe de tenis atâta timp, ce șanse îi dă la un nou trofeu major, câți ani de tenis îi „prezice” și alte gânduri ale fostei glorii britanice a tenisului, numai în numărul din noiembrie al revistei FANATIK, cea mai bună revistă de sport din România!

Celebra Chris Evert a oferit un super-interviu în exclusivitate pentru revista FANATIK în fascinantul Singapore, acolo unde, în 2014, o premia pe Simona HAlep după finala campioanelor, pierdută în fața Serenei Williams
Celebra Chris Evert a oferit un super-interviu în exclusivitate pentru revista FANATIK în fascinantul Singapore

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Drama nefardată a unui suporter ajuns la un pas de moarte…

…dar care nu renunță la speranță și la… echipa sa favorită! La 36 de ani a trecut prin clipe teribile. Senzațiile cumplite i-au rămas în minte, în suflet, în trup: „Când am simțit spaima morții, m-am rugat la Dumnezeu să nu îmi ia mințile!”. Cutremurător… Află despre cine este vorba și ce dezvăluiri face din peluza… Din ce peluză, numai în revista FANATIK din noiembrie!

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Româncele top-class…

…care se iubesc ori s-au iubit cu nume mari din fotbalul mondial. Frumoase, misterioase, interesante, apetisante. Și poveștile lor, dar și pozele! Incendiare! Frumusețile mioritice care au „subordonat” jucători vestiți din toată lumea! Le găsești în numărul din noiembrie al revistei FANATIK!

Iubita lui „Chicharito” Hernandez are origini românești, chiar dacă a crescut în Australia
Iubita lui „Chicharito” Hernandez are origini românești

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Cu subiecte tari și exclusive…

…pe lângă cele amintite ulterior! Nu rata revista FANATIK pe noiembrie că nu știi ce pierzi! Ține minte câteva cuvinte: FANATIK, exclusivități, dezvăluiri, interviuri, reportaje, 48 de pagini, 5 lei! Prea multe? Bine, să rămânem la FANATIK, exclusivități, 48 de pagini, 5 lei! Tot sunt prea multe? OK, mai tăiem: FANATIK, exclusivități, 5 lei! Încă?! Bine, dar asta-i forma finală: FANATIK, DOAR 5 LEI!