Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK! Știi în câte finale europene au fost echipele românești în 1989? Află din revista FANATIK! Este prăpastie între ce însemna România acum 30 de ani și ce jale trăim azi

05.02.2019 | 18:40
A aparut revista FANATIK Stii in cate finale europene au fost echipele romanesti in 1989 Afla din revista FANATIK Este prapastie intre ce insemna Romania acum 30 de ani si ce jale traim azi

Prăpastie! Hău! Asta se cască între performanțele sportului românesc din 1989 și jalea de azi. Revista FANATIK îți aduce aminte ce însemnam în urmă cu 30 de ani. Știi în câte finale europene au fost echipele românești atunci? Află din revista FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini la numai 5 lei! 48 de pagini de exclusivități, dezvăluiri șocante, reportaje emoționante, cu lacrima în colțul ochiului, interviuri neconvenționale, analize „la sânge”, cote neașteptate și prognoze „bănoase” pentru pariori! Totul în numărul din ianuarie al revistei FANATIK!

O amplă analiză a posibilei traiectorii din acest an a Simonei Halep, cum arată și ce subiect are teza de doctorat a lui Mihai Teja, unde se poate muta Viitorului lui Gică Hagi și pe banii cui, apropo de bani: ce bani dă Gigi Becali, de fapt, jucătorilor săi, în mână, nu pe hârtie, reportaj tulburător despre drama trăită de fiul regretatului rapidist Sandu Neagu, bătaia dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu sau „lecția” de poker dată într-un interviu spumos de canadianul cu părinți români Daniel Negreanu, numărul 2 mondial ca bani câștigați din concursurile de poker sunt numai câteva dintre subiectele pe care le poți citi în numărul din ianuarie al revistei FANATIK.

A apărut revista FANATIK! Știi în câte finale europene au fost echipele românești în 1989? Află din revista FANATIK! Este prăpastie între ce însemna România acum 30 de ani și ce jale trăim azi

Finale europene… Da, da, da, fi-na-le! Nu finală, finale! La plural! Finale în care au jucat echipe românești. Cu jucători exclusiv din țară! Câștigate și pierdute, dar eram acolo, în vârf! La mai multe sporturi! Nu mai vorbim de calificări la europene sau mondiale, titluri europene individuale sau „măcar” podium, toate ne erau la îndemână în urmă cu 30 de ani.

Revista FANATIK din ianuarie face o amplă comparație între ce am fost și ce mai suntem în sportul mondial. Diferența este de la cer la pământ! Prăpastie! Nu vom mai fi niciodată ce am fost!
Revista FANATIK din ianuarie face o amplă comparație între ce am fost și ce mai suntem în sportul mondial. Diferența este de la cer la pământ! Prăpastie! Hău!

De la gimnastică la fotbal, de la atletism la handbal, sportul românesc avea o cu totul altă faţă, altă prestanță, altă anvergură, altă valoare, concretizate în alte performanțe în ultimul an al dictaturii lui Ceaușescu decât în „democrația” ziua de azi, ghilimelele sunt obligatorii… Un singur „amănunt” este definitoriu: 5 echipe românești ajungeau în semifinalele cupelor europene în 1989. Câte au urcat în finale și câte au ieșit campioane europene, află din numărul pe ianuarie al revistei FANATIK!

A fost găsit avionul care l-a omorât pe Emiliano Sala! Citește în revista FANATIK din ianuarie ce tragedii cumplite au precedat dispariția fotbalistului argentinian!

Din numărul pe ianuarie al revistei FANATIK mai poți afla de ce a venit în România, de fapt, mijlocașul malian Ibrahima Tandia, acum (încă) la Sepsi Sfântu Gheorghe, unde își ridică un adevărat orășel George Copos sau care au fost cumplitele tragedii care au îndoliat sportul mondial înaintea dispariției dramatice a argentinianului Emiliano Sala. Doar câteva dintre subiectele în exclusivitate pe care le poți citi în revista FANATIK din ianuarie!

Revista FANATIK din ianuarie vă amintește cumplitele tragedii care au precedat dispariția dramatică a argentinianului Emiliano Sala, al cărui avion a fost găsit la 35 de metri adâncime în Canalul Mânecii
Revista FANATIK din ianuarie vă amintește cumplitele tragedii care au precedat dispariția dramatică a argentinianului Emiliano Sala

A apărut revista FANATIK pe ianuarie! Primul număr al revistei FANATIK în 2019, prima lovitură! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini la numai 5 lei! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!