News

A câta la tron este micuţa Lilibet, fiica prinţului Harry şi a lui Meghan. Va creşte înconjurată de copii de celebrităţi

Fiica ducilor de Sussex este pe locul 8 în ordinea succesiunii la tronul britanic. Lilibet va crește alături de copii de staruri precum Serena Williams sau Katy Perry.
07.06.2021 | 14:30
A cata la tron este micuta Lilibet fiica printului Harry si a lui Meghan Va creste inconjurata de copii de celebritati
ADVERTISEMENT

Al doilea copil al prințului Harry și al lui Meghan Markle se află înaintea prințului Andrew și prințeselor Beatrice și Eugenie în ciuda faptului că s-a născut cetățean american, după ce cuplul s-a mutat în Los Angeles pentru a renunța la viața regală.

Fiica prințului Harry va crește înconjurată de copii de celebrități. A câta la tron este micuța Lilibet

Lilibet, care s-a născut vineri cu o greutate de 3,487 kg și este sora lui Archie Mountbatten-Windsor, în vârstă de 2 ani, a intrat în linia succesiunii regale după fratele ei mai mare și urmează să-i distanțeze pe membrii familiei seniori de tron.

ADVERTISEMENT

Primele șapte poziții în linia succesorală vor rămâne neschimbate – prințul Charles, prințul William, prințul George, prințesa Charlotte, prințul Louis, prințul Harry și Archie Mountbatten-Windsor.

Cu toate acestea, noul membru al familiei prințului Harry și a lui Meghan Markle îl va coborî pe fratele bunicului ei, prințul Andrew, până pe locul 9. Când s-a născut în 1960, era al doilea în linie la tron ​​în urma fratelui său mai mare, prințul Charles.

ADVERTISEMENT

În același timp, fiicele sale, prințesa Beatrice și prințesa Eugenie trec pe locul 10, respectiv pe locul 11. Prințesa Eugenie va coborî în curând încă un loc pe linie când nepoata sau nepotul ei se va naște mai târziu în acest an.

Fiul lui Eugenie, August, care s-a născut în februarie, se află pe locul 12 după nașterea mezinei Sussex, dar coborî pe locul 13 când va sosi vărul său.

ADVERTISEMENT
Fiica prințului Harry va crește înconjurată de copii de celebrități. A câta la tron este micuța Lilibet
Fiica prințului Harry va crește înconjurată de copii de celebrități. A câta la tron este micuța Lilibet Foto: Daily Mail

Lilibet nu are dreptul să fie alteță regală (her royal highness – HRH) și nici să fie prinț sau prințesă, precum copiii lui Kate și Williams, prințul George, 7 ani, prințesa Charlotte, 6 ani și prințul Louis, 3 ani. Acest lucru se datorează regulilor stabilite acum mai bine de 100 de ani de George V, care a limitat titlurile în cadrul familiei în timpul Primului Război Mondial.

I se permite să fie Lady, dar, în conformitate cu dorințele lui Harry și Meghan, va fi în schimb domnișoara Mountbatten-Windsor. Fiind primul fiu al unui duce, Archie ar fi putut deveni conte de Dumbarton – unul dintre titlurile subsidiare ale lui Harry – sau ar fi putut fi Lord Archie Mountbatten-Windsor.

ADVERTISEMENT

Ducele și ducesa s-au depărtat de convențiile regale luând o decizie personală de a nu folosi un titlu, considerat a fi inspirat de dorința lui Harry de a fi fost un copil normal, mai degrabă decât un prinț, pe măsură ce a crescut.

Copilul lui Harry și Meghan este al cincilea nepot al prințului Charles și al doisprezecele strănepot al reginei și al regretatului duce de Edinburgh. Strănepoții monarhului de până acum sunt: ​​Savannah și Isla Phillips; George, Charlotte și Louis; Mia, Lena și Lucas Tindall; Archie și băiețelul prințesei Eugenie, August Brooksbank.

Harry și Meghan, care locuiesc în prezent în California, au anunțat sarcina de Ziua Îndrăgostiților postând o imagine alb-negru cu ducii de Sussex.

Fiica lui Harry și Meghan va crește împreună cu copiii celebrităților în locul cercului de veri pe care l-ar avea în Marea Britanie

Ducii de Sussex numără actori, designeri de modă și memebri ai familiei regale în cercul lor de prieteni, așa că fiica lor nou-născută Lilibet nu va avea lipsă de tovarăși de joacă celebri pe măsură ce va crește.

Dar gașca din California a proapătului membru al familiei regale britanice va fi cu totul diferită de cea pe care ar fi avut-o dacă Harry și Meghan ar fi decis să-și crească copiii în Marea Britanie.

Cuplul Orlando Bloom și Katy Perry, a căror fiică Daisy Dove a venit pe lume în august 2020, sunt vecini cu ducii de Sussex în Montecito, în timp ce Misha Nonoo, cea mai bună prietenă a lui Meghan, care așteaptă o fiică în această vară, caută o casă în cartier.

Puțin mai departe locuiesc Serena Williams și fiica ei Olympia, care își petrec cea mai mare parte a timpului în Florida, și Jessica Mulroney, bazată în Toronto, și cei trei copii ai ei, deși distanța nu contează prea mult atunci când te numeri printre mega-bogați.

Unii dintre membrii anturajului britanic al prințului Harry s-au mutat, de asemenea, în State. Tom ‘Skippy’ Inskip prieten apropiat al prințului Harry locuiește în Washington D.C. împreună cu soția și fiul său.

Prietenii din SUA

Alexis Olympia Ohanian Jr., fiica Serenei Williams și a lui Alexis Ohanian, în vârstă de trei ani, se numără printre cei mai în vârstă din grupul de bebeluși. Meghan și Serena sunt prietene apropiate din 2014.

Serena a fost printre primii prieteni care l-au întâlnit pe Archie după nașterea sa în mai 2019 și campioana de tenis va planifica fără îndoială o călătorie în California pentru a întâlni noul venit.

Ea și-a descris recent prietena regală ca „cea mai puternică persoană pe care o cunoaște”.

Leo și noul bebeluș Hess, fiul și viitoarea fiică a lui Misha Nonoo și Mikey Hess. Misha Nonoo, cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle, a dezvăluit în februarie că este însărcinată cu o fetiță – la câteva săptămâni după ce ducesa și-a anunțat sarcina.

Designerul de modă, care locuiește în New York și este cunoscut pentru linia sa de îmbrăcăminte omonimă, este cea care le-ar fi făcut cunoștință lui Harry și Meghan. Primul ei soț, Alexander Gilkes, a fost coleg de școală cu prințul William și prințul Harry.

Acum căsătorită cu moștenitorul petrolier Mikey Hess, Misha și- adus pe lume fiul, Leo, în martie 2020 – la mai puțin de un an după ce Harry și Meghan l-au avut pe Archie.

Daisy Dove Bloom, născută în august 2020, fiica lui Orlando Bloom și a lui Katy Perry. Harry, în vârstă de 36 de ani, a declarat pentru emisiunea „Armchair Expert” a lui Dax Shepard că a stabilitt o legătură cu noii săi vecini Orlando Bloom, în vârstă de 44 de ani, și cântăreața Katy Perry, în vârstă de 36 de ani, care locuiesc foarte aproape de Harry și Meghan.

Arthur Inski, fiul lui Tom ‘Skippy’ Inskip și al soției sale Lara. Harry Tom ‘Skippy’ Inskip este prietenul din copilărieal prințului. Cei doi bărbați erau nedespărțiți, Skippy fiind cunoscut datorită petrecerilor sălbatice la care au mers împreună.

Rennie Foster, fiul lui Katharine McPhee și al lui David Foster. Producătorul muzical David Foster, în vârstă de 71 de ani, care a fost căsătorit de cinci ori, a devenit un prieten apropiat cu Harry și Meghan, iar cei patru au fost văzuți mâncând împreună.

Katharine a spus că soțul ei muzician „are o relație foarte frumoasă cu Harry” și că sunt „ca tată și fiu”.

ADVERTISEMENT