Sport

Qaka a văzut roşu cu FCSB. “Nu sunt robot! Ăsta este fotbalul!”

07.05.2018 | 23:08
Qaka a vazut rosu cu FCSB Nu sunt robot Asta este fotbalul

Kamer Qaka, jucătorul de care s-a discutat intens în aceste zile pentru un transfer, a fost eliminat în minutul 75 al meciului cu FCSB, câştigat de CSM Poli Iaşi, scor 1-0. Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a fost omul care a declarat în mai multe rânduri că îl vrea pe albanez la echipa sa.


Update. Kamer Qaka a vorbit după eliminarea din meciul cu FCSB şi oferta venită de la formaţia “roş-albastră”. “Nu a fost nicio presiune în plus. Încerc mereu să joc cât mai bine împotriva echipelor puternice. Echipa a jucat bine şi asta e cel mai important. Întotdeauna îmi doresc să câştig. Nu cred că există un jucător care să intre pe teren cu gândul la o remiză. Acum sunt la Poli Iaşi şi dau totul pentru această echipă. Nu ştiu ce se va întâmpla. Eu dau totul pentru echipa la care evoluez. Mi s-a spus înainte de joc să mă concentrez la meci şi să nu mă gândesc la ce se scrie de la mine. Nu sunt un robot! Ăsta este fotbalul… Nu ştiu care este diferenţa de puncte între FCSB şi CFR Cluj. Nu ştiu ce se va întâmpla. Sunt fericit aici.”


Presiunea din ultimele zile s-a resimţit în evoluţia lui Qaka, care a avut mai multe evoluţii ezitante. Mai mult, el şi-a lăsat echipa în 10 oameni în finalul meciului crucial de titlu pentru FCSB, fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene după un fault la Florin Tănase.

Qaka, dorit de 3 cluburi

Preşedintele clubului CSM Iaşi, Adrian Ambrozie, a declarat că are 3 oferte pentru transferul lui Qaka: FCSB, CS U Craiova şi Real Zaragoza. Ofertele sunt apropiate ca preţ, însă oficialul moldovenilor a declarat că este tentat să îl vândă în Spania pentru că Zaragoza oferă cele mai multe procente dintr-un viitor transfer.

Sursă: Telekom Sport