Fotbal intern

A fost dorit de o echipă din Germania, dar a semnat cu Dinamo! Cum l-a convins Mircea Rednic

03.05.2019 | 09:19
A fost dorit de o echipa din Germania dar a semnat cu Dinamo Cum la convins Mircea Rednic

Mamoutou N’Diaye a fost dorit de o echipă din Germania, dar a semnat cu Dinamo. Mijlocaşul de 29 de ani a fost transferat în iarnă de formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare şi a dezvăluit modul prin care Mircea Rednic l-a convins să vină în Liga 1 Betano.

A fost dorit de o echipă din Germania, dar a semnat cu Dinamo: “Am vorbit cu el şi am decis să vin aici”

Maoutou N’Diaye a recunoscut că a fost dorit de o echipă din Germania înainte să semneze cu Dinamo. În plus, fotbalistul din Mali a susţinut că oferta “câinilor” nu a fost singura venită de la o echipă din Liga 1 Betano. Mircea Rednic a fost cel care l-a convins să îmbrace tricoul “câinilor”, cei doi discutând înainte ca transferul să fie oficializat.

În Belgia este un antrenor foarte cunoscut. După ce am vorbit cu el am decis să vin aici. A mai fost o echipă de aici care m-a dorit, dar şi una din Germania. Dar am văzut cine este antrenor, am vorbit cu el şi am făcut alegerea foarte repede. Nu am ezitat, nu m-am mai gândit la altceva. Cei care m-au contactat, agenţilor, le-am zis direct că merg la Dinamo”, a declarat Mamoutou N’Diaye pentru Telekom Sport.

Mamoutou N'Diaye a fost dorit de o echipă din Germania, dar a semnat cu Dinamo
Mamoutou N’Diaye a fost dorit de o echipă din Germania, dar a semnat cu Dinamo

Mamoutou N’Diaye: “Am jucat alături de Keita, de la Barcelona, la naţională”

Mamoutou N’Diaye a jucat zece meciuri pentru echipa naţională a statului Mali, unde a fost coleg cu Seydou Keita, fotbalist care a evoluat pentru Barcelona în perioada 2008-2012. În plus, mijlocaşul de 29 de ani a precizat că Dinamo reprezintă o mare provocare pentru el.

“Dinamo este un mare club, o mare provocare şi ştiu că are ambiţii foarte mari. Când am fost la naţională, am jucat alături de Keita, de la Barcelona, sau de Sako. Toţi jucătorii de la naţională erau în marile campionate. Doar eu jucam în Belgia”, a mai precizat Mamoutou N’Diaye.