Fotbal intern

Ultimul mesaj al lui Tilihoi, cutremurător: “Nu fiţi trişti”

Nicolae Tilihoi a murit duminică dimineaţă, după o grea suferinţă. Colegii din Craiova Maxima au rămas împietriţi când au aflat că fostul lor coleg, fundaşul de bază al Ştiinţei din anii de glorie, a decedat
25.03.2018 | 11:10
Ultimul mesaj al lui Tilihoi cutremurator Nu fiti tristi

“Plânge sufletul in mine. A murit încă unul din fraţii mei. Nu îmi vine să cred că nu îi mai avem printre noi pe Zoli Crişan, Costică Ştefănescu, iar acum Nae Tilihoi. Am vorbit cu familia lui Nae de curând. Era devastată. Toţi sperau că se va face bine. El urma un tratament aici in Craiova. Vă rog să mă scuzaţi, trebuie să închid că vreau să dau cât mai repede de Ilie Balaci” a declarat Nicolae Negrilă, pentru FANATIK.RO.

CITEŞTE ŞI:

– Ultima imagine cu Nae Tilihoi e SOCANTA! Boala l-a transformat crunt! 

– Ultimul interviu dat de Nae Tilihoi e CUTREMURĂTOR. “Of, tată… viaţa asta aşa e ea… uneori îţi joace feste”

– Nae Tilihoi a murit răpus de cancer

“M-a sunat Negoro şi m-a anunţat în urmă cu 20 de minute. Văd ca începem să ne ducem unul câte unul… Asta e viaţa, dar Nae Tilihoi merita să mai traiască. El  era sufletul petrecerilor unde noi ne întâlneam. Am inţeles că încă de pe la 1 noaptea a început sa se simtă rau. Acolo sus se va întâlni cu Zoli Crişan şi Costică Ştefanescu. De curând mi-a spus că., de se va întâmpla ceva cu el, nu vrea ca noi să fim trişti. Vrea sa ne vadă de acolo, sus, mereu veseli pentru că noi am fost cei mai buni fotbalişti ai României. Din păcate, nu a mai făcut faţă la tratament”, a dezvăluit şi Mircea Irimescu.

“La România – Suedia toţi oltenii să-l aplaude pentru ultima oară”

“Am înţeles că a murit la 8.30,  în această dimineaţă. Plâng şi acum când vorbesc cu voi. Nu îmi vine să cred că l-am pierdut… Eu, Nae Negrilă şi cu Nae Tlilihoi eram ca fraţii. Ne serbam de Sfântul Niculae ziua împreună. Am pierdut unul dintre cei mai sufletişti oameni dintre noi. Mi-ar plăcea ca la meciul cu Suedia de la Craiova tot stadionul să îl aplaude pentru ultima oară pe Nae Tilihoi. Chiar işi dorea să meargă şi el la meci”, a spus si Nae Ungureanu.