News

A murit primarul George-Daniel Iancu, la doar 45 de ani. PSD Olt a făcut anunțul: ”Ai plecat mult prea devreme!”

PSD Olt a pierdut un primar, după moartea prematură a lui George-Daniel Iancu, edilul comunei Valea Mare, lucru transmis pe pagina oficială de Facebook a organizației.
03.10.2023 | 10:12
A murit primarul GeorgeDaniel Iancu la doar 45 de ani PSD Olt a facut anuntul Ai plecat mult prea devreme
A murit primarul George-Daniel Iancu, la doar 45 de ani. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

La doar 45 de ani, George Daniel Iancu, era fratele deputatului Marius Iancu și se afla la al doilea mandat de primar în fruntea comunei Valea Mare din Olt, câștigând alegerile locale pentru prima dată în 2016 din partea Partidului Social Democrat. Prietenii și familia spun că George-Daniel Iancu se confrunta cu probleme de sănătate.

A murit primarul George-Daniel Iancu, la doar 45 de ani

Cu toate acestea, moartea sa poate fi considerată surprinzătoare, astfel că prietenii și rudele sunt în stare de șoc. Daniel Iancu s-a stins pe un pat de spital la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde se afla internat. Organizația PSD Olt a publicat un mesaj pe pagina oficială de Facebook, în memoria fostului primar.

ADVERTISEMENT

”Suntem profund întristați de dispariția cutremurătoare a prietenului nostru și primarul comunei Valea Mare, Dani Iancu. La doar 45 de ani, Dumnezeu a decis că are alte planuri cu el. Este o pierdere pe care n-o putem exprima în cuvinte, atât pentru comunitate, cât mai ales pentru cei dragi!

În aceste momente dificile, transmitem sincere condoleanțe și gânduri de sprijin către familia sa. Dumnezeu să aducă alinare și multă putere celor care îl plâng! Dumnezeu să-l odihnească!”, au scris colegii de partid ai fostului primar. George Iancu era inginer zootehnist și absolvise Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

ADVERTISEMENT

Fostul primar era căsătorit și avea doi copii, iar acum familia se pregătește de înmormântare. ”În astfel de momente cuvintele sunt prea sărace. Stau de ceva timp și tot nu îmi vine să cred. Astăzi, ne-a părăsit fulgerător un prieten, un coleg, un fiu, un tată… Un lider”, a transmis un prieten al familiei, pe Facebook.

De altfel, rețelele de socializare au fost împânzite de mesaje de condoleanțe după trecerea în neființă a lui George Iancu. ”Ai plecat mult prea devreme George Daniel Iancu!”, ”Dumnezeu să te aibă în paza sa, Dani!”, ”Condoleanțe și putere familiei să treacă peste greaua încercare!”, sunt doar câteva dintre mesajele transmite de prieteni, rude sau chiar alegători.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două luni, un alt primar PSD din Olt murea în urma unui accident în timp ce inspecta o combină de treierat. Este vorba despre primarul din Obârșia, Tudor Udrea, care a fost prins în partea frontală a combinei, astfel că rănile grave i-au provocat o hemoragie masivă și, implicit, moartea.

La data de 12 august, în jurul orei 20,40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost surprinsă și accidentată de un utilaj agricol (combină agricolă), pe un teren agricol situat în extravilanul comunei Obârșia, județul Olt.

ADVERTISEMENT

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 10 Vișina, care au identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 64 de ani, din comuna Obârșia, județul Olt. Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Orășenesc Corabia, în vederea efectuării necropsiei”, transmiteau reprezentanții IPJ Olt.

ADVERTISEMENT
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale...
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate comenzile
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”