Sporturi

A născut Agnieszka Radwanska. A postat primele fotografii cu fiul ei Jakub

28.07.2020 | 17:35
A nascut Agnieszka Radwanska A postat primele fotografii cu fiul ei Jakub
Agnieszka Radwanska a devenit mamă. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fosta jucătoarea poloneză de tenis Agnieszka Radwanska, în vârstă de 31 de ani, a devenit mamă. Ea a adus pe lume un băieţel pe nume Jakub, luni, 27 iulie.

Radwanska anunţase în luna ianuarie a acestui an că aşteaptă un copil, împreună cu soţul ei Dawid Celt. Cei doi sunt căsătoriţi din 2017, după ce, mulţi ani au fost parteneri de antrenament.

ADVERTISEMENT

Vestea cea mare a anunţat-o Dawid printr-o postare pe Twitter: „Jakub e deja cu noi!“ şi o fotografie cu mânuţa băieţelului. Iar Agnieszka l-a urmat la o zi distanţă, printr-o poză cu picioruşul lui Jakub, pe Instagram.

S-a retras în 2018

Jakub este primul copil al cuplului şi a venit pe lume după ce mama lui a renunţat la cariera de jucătoare profesionistă.

ADVERTISEMENT

https://www.instagram.com/p/CDKC65dDfGG/?hl=ro

Agnieszka Radwanska s-a retras din tenis pe 14 noiembrie 2018, după ce, în ultima parte a carierei, a fost chinuită de mai multe accidentări şi probleme fizice.

Agnieszka Radwanska. FOTO: instagram
Agnieszka Radwanska. FOTO: instagram
Agnieszka Radwanska şi Dawid Celt. FOTO: instagram
Agnieszka Radwanska şi Dawid Celt. FOTO: instagram
Agnieszka Radwanska, însărcinată. FOTO: instagram
Agnieszka Radwanska, însărcinată. FOTO: instagram

„Având în vedere sănătatea mea și povara dificilă a tenisului profesionist, trebuie să accept că nu-mi mai pot împinge corpul până la limitele necesare“, a fost mesajul de adio spus tenisului.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună clasare în topul WTA pentru Agnieszka Radwanska a fost locul secund, pe 9 iulie 2012. De altfel, anul 2012 a fost cel mai bun din cariera sportivei poloneze, reuşind să joace finala la Wimbledon. A pierdut în faţa Serenei Williams.

Agnieszka Radwanska a adunat 20 de titluri în carieră şi 27.683.807 dolari din premii. Nu are niciun titlu de Grand Slam. La dublu, are două titluri şi a urcat cel mai sus pe locul 16.

ADVERTISEMENT

La Australian Open a jucat două semifinale (2014, 2016). Cel mai bun rezultat de la Roland Garros a fost sfertul de finală din 2013, iar la US Open a jucat de 5 ori în optimi.

În 2015, a cucerit Turneul Campioanelor. Raportul victorii/înfrângeri, în toată cariera de simplu, este de 594/269.

ADVERTISEMENT