Fotbal international

A refuzat 6 milioane de euro și așteaptă un semn pentru a o prelua pe Chelsea

23.05.2018 | 18:16
A refuzat 6 milioane de euro si asteapta un semn pentru a o prelua pe Chelsea

Chelsea caută înlocuitor pentru Antonio Conte,

care s-a certat cu Roman Abramovich și va pleca de pe Stamford Bridge. În vizorul londonezilor a intrat Maurizio Sarri, care s-a despărțit recent de Napoli. Italianul a primit o ofertă de 6 milioane de euro pe an pentru a antrena la Zenit Sankt Petersburg, însă ezită să dea un răspuns și așteaptă un semn de la Chelsea.

Maurizio Sarri a terminat pe locul 2 cu Napoli în Serie A, iar oficialii clubului au anunțat că se vor despărți de italian, chiar dacă echipa a fost singura care i-a pus probleme lui Juventus în ultimele sezoane. Sarri a primit deja o ofertă din partea lui Zenit Sankt Petersburg, însă nu a fost impresionat de cele 6 milioane de euro pe an oferite de ruși. Totuși, Sarri mai are timp până duminică să decidă dacă acceptă sau nu. Este timp destul pentru a purta tratative și cu Chelsea, club care își caută antrenor.

Antonio Conte a plecat în vacanță după ce a câștigat Cupa Angliei cu Chelsea, însă viitorul lui pe Stamford Bridge este nesigur, după ce antrenorul s-a contrat în repetate rânduri cu șefii cubului. Chiar dacă mai are un an de contract cu Chelsea, Conte a declarat că nu își va schimba atitudinea doar pentru a avea o viață mai ușoară la echipă.

Maurizio Sarri îi poate lua locul lui Antonio Conte la Chelsea

Maurizio Sarri este văzut ca un antrenor dur, cu o voință puternică și care știe cum să abordeze jucătorii pentru a scoate tot ce e mai bun din ei. Sarri a fost adus la Napoli în 2015 și nu a reușit să câștige niciun trofeu în perioada petrecută la clubul italian.