Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Absența lui Ștefănescu cu FCSB a dat naștere deja la speculații. Dioszegi: „Bag mâna în cuptor pentru el”

Ștefănescu este marele absent al lui Sepsi pentru duelul cu FCSB. Nu pentru prima dată când starul covăsnenilor e suspendat la o partidă contra roș-albaștrilor.
13.03.2024 | 00:40
Absenta lui Stefanescu cu FCSB a dat nastere deja la speculatii Dioszegi Bag mana in cuptor pentru el
Absența lui Ștefănescu cu FCSB a dat naștere deja la speculații. Dioszegi: „Bag mâna în cuptor pentru el”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sepsi se pregătește fără Marius Ștefănescu pentru primul duel din play-off, cu FCSB. Starul covăsnenilor a luat galben în meciul cu Petrolul și este suspendat pentru meciul de pe Arena Națională.

Speculații din cauza faptului că Ștefănescu e suspendat pentru FCSB – Sepsi

Este pentru a treia oară la rând când Marius Ștefănescu absentează dintr-un meci cu FCSB. La precedenta partidă, câștigată la București cu 1-0 de roș-albaștrii, vedeta echipei lui Bernd Storck a fost răcită.

ADVERTISEMENT

Ștefănescu n-a jucat nici în turul sezonului regulat, când, la Sf. Gheorghe, FCSB a defilat și a învins-o cu 5-2 pe Sepsi. „Ștefănescu e suspendat din cauza cartonașelor galbene. Din păcate n-a reușit să joace nici data trecută cu FCSB. Asta e soarta.

La asta mă gândeam și eu, dar sunt sigur că Ștefănescu e un jucător cu caracter și știu că nu face el dinadins. La asta mă gândeam, că ceilalți o să spună, ca și data trecută, că Ștefănescu nu joacă cu FCSB. Că n-a vrut să joace, că vrea să meargă la FCSB.

ADVERTISEMENT

Nu. Ștefănescu vrea să meargă cu noi, mai are 2 ani de la vară încolo. Din cauza presiunii care a fost la Petrolul, asta e, a primit un cartonaș galben”, a declarat Laszlo Dioszegi, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Ne ocupăm cu blaturi doar la pizza”

Marius Ștefănescu (25 de ani) face un nou sezon de senzație în tricoul lui Sepsi. Mijlocașul ofensiv a jucat de 27 de ori în SuperLiga, perioadă în care a marcat 11 goluri și a oferit 2 assist-uri.

ADVERTISEMENT

„E o coincidență. Eu sper din tot sufletul că e o coincidență (n.r. – că Ștefănescu n-a jucat deloc cu FCSB în acest sezon). Pentru Ștefănescu era super ok să joace cu 15-20 de mii în tribune.

Blaturile în 2024 sunt excluse în prima ligă din România. Cum să meargă patronul sau antrenorul să meargă în fața jucătorilor? Să le spună să nu joace?

ADVERTISEMENT

Bag mâna în cuptor pentru el. Chiar acum sunt lângă cuptor. Ne ocupăm doar cu blaturi la pizza, nu la fotbal”, a conchis, amuzat, patronul lui Sepsi,

ABSENTA URIASA la FCSB - Sepsi | PRIMA COLOSALA data de Laszlo Dioszegi jucatorilor

ADVERTISEMENT