News

Accident grav pe centura Caransebeșului! Mașină de pompieri răsturnată, patru victime

Accident grav pe centura Caransebeșului! Mașină de pompieri răsturnată, patru victime, trei fiind subofițeri. Răniții au fost preluați de echipajele medicale
12.02.2022 | 15:19
Accident grav pe centura Caransebesului Masina de pompieri rasturnata patru victime
ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de trei subofiţeri ISU au ajuns la spital pentru evaluare. Maşina de intervenţie în care aceștia se aflau a fost implicată într-un eveniment rutier grav.

Totul s-a petrecut pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeş în timp ce autospeciala se afla într-o misiune și avea toate semnalele pornite.

ADVERTISEMENT

Accident grav pe centura orașului Caransebeș!

”​Pe DN 6, Centura ocolitoare mun. Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate o autospecială ISU Caransebeş, aflată în misiune, în care se aflau 4 subofiţeri, şi un autoturism”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Din nefericire, în urma impactului, cei trei subofiţeri au avut nevoie de ajutor medical și au plecat cu ambulanţa către spital, pentru investigaţii suplimentare.

ADVERTISEMENT

Traficul rutier a fost blocat minute bune pe ambele sensuri de mers și polițiștii deplasați în zonă au oferit rute ocolitoare.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului. De asemenea, la nivelul ISU Caraș-Severin se vor întreprinde măsuri specifice de cercetare și evaluare a situației.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, în jurul orei 12:20, pe Calea Severinului din municipiul Caransebeș, s-a produs un accident rutier.

O autospecială aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic, care se deplasa la o intervenție răsturnându-se și acroșând ușor un autoturism care circula din sens opus.

ADVERTISEMENT

În autospeciala ISU se afla un echipaj format din patru pompieri, în urma evenimentului trei dintre aceștia, pasageri, fiind răniți ușor și transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Atât conducătorul autospecialei, cât și cel al autoturismului au fost testați cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu au consumat băuturi alcoolice.

În acest moment polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Traficul este restricționat în zonă până la finalizarea cercetărilor”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

ADVERTISEMENT
Tags: