News

Accident pe centura Timișoarei. Cinci copii au fost răniți, unul se află în stare gravă

Un autoturism intrat pe contrasens pe centura Timișoarei a dus la un accident soldat cu opt victime: trei adulți și cinci copii. Unul dintre minori se află în stare gravă.
02.01.2022 | 17:47
Accident pe centura Timisoarei Cinci copii au fost raniti unul se afla in stare grava
ADVERTISEMENT

Început de an tragic pe șoselele din județul Timiș. Primele detalii oferite de Antena 3 indică faptul că pe centura municipiului Timișoara a avut loc un accident auto extrem de grav.

Impactul s-a soldat cu opt victime, cinci copii și trei adulți. Din nefericire, salvatorii ajunși la fața locului explică faptul că unul dintre copii se află într-o stare gravă. Acesta are 13 ani și a fost transportat la spital cu o ambulanță separată.

ADVERTISEMENT

În momentul în care echipajele de ambulanță au ajuns la locul accidentului, copilul de 13 ani era conștient, dar evaluarea medicilor a arătat că rănile suferite îi puteau pune în pericol viața.

Victimele au fost evaluate de către salvatori. Medicii le-au evaluat starea și au început să le acorde îngrijirile medicale de urgență necesare.

ADVERTISEMENT

În mașina lovită se aflau membrii unei familii: doi părinți, cei patru copii ai acestora și un nepot. Cei patru frați au fost transportați la spital cu ambulanța pentru victime multiple.

“Părea că nu știe drumul “, explică unul dintre martori

Accidentul auto a fost cauzat de către o șoferiță de 19 ani care ar fi intrat pe contrasens într-un alt autoturism. Salvatorii care au ajuns la fața locului explică faptul că cea de a doua mașină circula în mod regulamentar, iar impactul dintre acestea a fost unul frontal.

ADVERTISEMENT

Primele informații legate de producerea accidentului indică faptul că șoferul care a intrat pe contrasens a pierdut controlul volanului. În urma ciocnirii, una dintre mașini a fost aruncată pe marginea drumului.

Un șofer de TIR, care se afla în zona în care s-a produs accidentul, a văzut cu exactitate modul în care s-a produs incidentul. Acesta a declarat că șoferul care a cauzat incidentul părea că nu cunoștea zona în care circula.

ADVERTISEMENT

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de ambulanță, pompieri și poliție. Aceștia din urmă încearcă să determine cauzele care adu determinat producerea acestui accident grav.

Autoritățile au informat conducătorii auto că pe parcursul acestei zile a fost semnalată ceața în județul Timiș. Cu toate acestea, informațiile de la fața locului arată că drumul nu era umed și nu ar fi putut cauza deraparea autoturismelor.

Circulația în zona unde s-a produs accidentului a fost blocată pentru a permite salvatorilor să transporte cu ușurință victimele la spital pentru a le oferi îngrijirile medicale de care au nevoie. De asemenea, în acest timp, polițiștii încearcă să determine condiții în care accidentul s-a produs.

ADVERTISEMENT