News

Accident grav în Hunedoara: 5 persoane rănite, printre care o fetiță, după coliziunea dintre două mașini

Un accident grav a avut loc joi în județul Hunedoara. Cinci persoane au fost rănite, printre care o fetiță, după coliziunea dintre două mașini.
13.07.2023 | 15:49
Accident grav in Hunedoara 5 persoane ranite printre care o fetita dupa coliziunea dintre doua masini
Cinci răniți, printre care o fetiță de 13 ani, într-un grav accident produs în Hunedoara. Sursa foto: ISU Hunedoara / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Accident cu mai multe victime produs joi după prânz în județul Hunedoara. Două mașini s-au ciocnit frontal pe raza localității Săliștioara. Nu mai puțin de 5 persoane, printre care și o fetiță, au fost rănite.

Cinci răniți, printre care o fetiță de 13 ani, într-un grav accident produs în Hunedoara

La ora 13.45, un accident rutier s-a produs pe DN76, în zona localității Săliștioara din județul Hunedoara. Au fost implicate două autoturisme și au rezultat cinci persoane rănite.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au mobilizat de urgență echipajele operative din cadrul Detașamentului Deva cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD. În sprijinul pompierilor a fost alocat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Echipele de intervenție au găsit la locul impactului cinci victime. Printre acestea se afla și o minoră în vârstă de 13 ani. Pentru o persoană au fost necesare echipamente speciale. Aceasta a fost găsită de către pompieri încarcerată, fiind nevoie de intervenția echipei de descarcerare pentru extragerea ei dintre fiarele contorsionate.

ADVERTISEMENT

Cei cinci răniți au primit îngrijiri medicale la locul producerii accidentului. Ulterior, două dintre acestea au fost transportate cu ambulanțele SMURD și una cu ambulanța SAJ, la UPU Deva. Doctorii au constatat că sunt necesare investigații amănunțite și tratament de specialitate.

Accident grav și în Sibiu. Un pieton a fost lovit în Șelimbăr

Tot joi, un eveniment rutier grav a avut loc și în județul Sibiu. În zona localitatii Șelimbăr, un pieton a fost acroșat de un microbuz în timp ce se afla pe partea dreaptă a sensului Veștem – Sibiu.

ADVERTISEMENT

Din informațiile oferite de Centrul Infotrafic aflăm că pietonul, în vârstă de 48 de ani, a fost lovit de un vehicul condus de un sibian în vârstă de 35 de ani. În urma coliziunii, victima a suferit leziuni și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat imediat echipaje ale poliției rutiere, care au început cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, nu s-au înregistrat mari probleme de trafic în zonă, însă participanții la trafic sunt sfătuiți să manifeste atenție sporită și să respecte indicațiile polițiștilor prezenți la fața locului. Siguranța rutieră este o prioritate și este esențial ca toți șoferii și pietonii să respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de accidente”, anunță Poliția Română.

ADVERTISEMENT