News

Accident grav pe ”Drumul morții” E85: șofer decedat, mașina sa a fost strivită de o autocisternă

Un nou accident grav a fost consemnat pe ”Drumul morții” E85. Un șofer a decedat după ce mașina sa a fost strivită de o autocisternă.
11.07.2023 | 10:35
Accident grav pe Drumul mortii E85 sofer decedat masina sa a fost strivita de o autocisterna
Accident mortal pe E85 în Buzău: mașină strivită de o autocisternă pe Drumul morții. Sursa foto: DRDP Buzău / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident grav, soldat cu un deces, a avut loc marți dimineață pe ”Drumul morții” E85. Un șofer nu a avut nicio șansă de supraviețuire după ce mașina în care se afla a fost strivită de o autocisternă.

Accident mortal pe E85 în Buzău: mașină strivită de o autocisternă pe Drumul morții

Din informațiile oferite de autorități, aflăm că tragedia rutieră din această dimineață s-a produs pe DN2 E85, la limita dintre județele Buzău și Ialomița. Aici, două vehicule s-au lovit. Ambele au ieșit în afara șoselei, într-un lan de porumb.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat pe raza localității Căldărușanca. Este vorba despre un autoturism și o cisternă. ”Două autovehicule au fost implicate într-o coliziune pe DN2 Buzău – Urziceni, în afara localității Căldărușanca, județul Buzău, ambele ieșind în afara carosabilului după impact.

În urma accidentului a rezultat decesul unei persoane. Traficul se desfășoară dirijat”, se arată în comunicatul transmis de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește modul în care s-a produs evenimentul, poliția anunță că un bărbat care conducea un autoturism pe direcția Buzău București a intrat în coliziune cu o autocisternă. Aceasta era condusă pe sensul opus de mers, de către un șofer în vârstă de 45 de ani, din București.

Impactul a fost unul cumplit. Mașina a fost pur și simplu strivită de vehiculul de mare tonaj. Coliziunea s-a soldat cu decesul șoferului autoturismului. În cauză se va întocmi dosar penal.

ADVERTISEMENT

Traficul în zona accidentului din Buzău, blocat zeci de minute

Dată fiind gravitatea evenimentului, la fața locului a fost mobilizat și un elicopter SMURD. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul aflat în mașina lovită de autocisternă.

În zona localității unde s-a produs accidentul s-au mobilizat echipe importante de intervenție. Amintim pompierii și echipajele medicale de urgență, care au ajuns pentru a acorda asistență medicală și pentru a gestiona situația de urgență.

ADVERTISEMENT

Traficul în zonă a fost îngreunat și s-a desfășurat sub supravegherea poliției rutiere. S-a reluat normal în jurul orei 9.30. ”Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului. Astfel de evenimente ne amintesc importanța respectării normelor de siguranță rutieră și necesitatea de a fi mereu atenți și precauți în trafic”, transmite Poliția Rutieră.

ADVERTISEMENT