Primele informaţii după ce Bianchi a fost operat pe creier: “Starea sa e critică, dar stabilă!”

UPDATE 7 octombrie 08:23 / Au apărut noi informaţii despre starea de sănătate a lui Jules Bianchi. Federaţia Internaţională de Automobilism a emis un comunicat prin care spune că starea de...
07.10.2014 | 08:25
Primele informatii dupa ce Bianchi a fost operat pe creier Starea sa e critica dar stabila
ADVERTISEMENT

UPDATE 7 octombrie 08:23 / Au apărut noi informaţii despre starea de sănătate a lui Jules Bianchi. Federaţia Internaţională de Automobilism a emis un comunicat prin care spune că starea de sănătate a pilotului e “critică, dar stabilă”. Pilotul a fost operat la cap după accidentul şocant suferit la Suzuka, weekendul trecut. 

UPDATE 6 octombrie 18:25 / Au apărut primele imagini cu accidentul şocant al lui Jules Bianchi. Imaginile sînt cutremurătoare.

ADVERTISEMENT
Loading the player…

UPDATE 6 octombrie 10:44 / Ultimele informaţii referitoare la starea de sănătate a lui Jules Bianchi nu sînt deloc încurajatoare. Conform specialistului Sky Sports, pilotul nu poate respira fără ajutorul aparatelor: 

“Nu avem nici o veste oficială din partea spitalului, tot ce pot să spun este că Jules este în stare critică, se luptă pentru viaţa lui. Pot confirma, din păcate, că el nu poate respira fără ajutorul aparatelor, dar vreau să precizez că nu a fost supus la o a doua operaţie”, a relatat expertul Sky Sports.

ADVERTISEMENT

bianchi

UPDATE 19:41 / Jules Bianchi se simte mai bine după operaţia suferită pe creier. Presa din Anglia scrie că pilotul poate respira fără ajutorul aparatelor.

UPDATE 17:07 / Lewis Hamilton: ”Primele noastre gînduri merg către Jules. Ne rugăm pentru el!”

ADVERTISEMENT

hamilton

UPDATE 16:41 / Apar noi detalii despre cum s-a produs accidentul. Monopostul lui Bianchi ar fi trecut pe sub tractor, iar capul pilotului s-ar fi izbit de frontal de acesta.

Capture

UPDATE 15:21 / Jules Bianchi n-a terminat nici cursa de anul trecut de la Suzuka. Francezul a ieşit atunci în decor, la cîţiva metri de locul în care a izbit macaraua la cursa din acest an.

ADVERTISEMENT

UPDATE 15:08 / Jules Bianchi a fost transportat la spital în stare de inconştienţă, iar previziunile doctorilor sînt extrem de alarmante. Pilotul în vărstă de 25 de ani are leziuni la cap, iar presa din Anglia scrie că se zbate între viaţă şi moarte. Chiar în aceste momente doctorii îl operează. Tatăl său a vorbit pentru televiziunea franceză şi a precizat că starea lui Jules este critică.

ff1

UPDATE 15:00 / Adrian Sutil a ieşit în decor cu cîteva clipe înainte de accidentul lui BIanchi: ”Accidentul meu şi cel al lui Bianchi au fost foarte similare. Din păcate, el a avut mai mult ghinion. Acest viraj e unul dintre cele mai periculoase, mai ales cînd plouă, iar asfaltul e umed. Spre finalul cursei, a devenit şi uşor mai întunecat. În aceste condiţii, cred că era mai bine să se încheie cursa mai devreme”, a declarat Adrian Sutil

UPDATE 14:50 / Felipe Massa a atras atenţia pînă la accidentul lui Bianchi că Marele Premiu al Japoniei trebuie să fie oprit. ”Am ţipat la ingineri să ia legătura cu oficialii de la Suzuka pentru ca să oprească întrecerea. Era prea multă apă pe circuit!”

UPDATE 14:15 / Bianchi ar fi trebuit să fie transportat cu elicopterul la spital, însă din cauza condiţiilor meteo aparatul n-a putut deloc, iar pilotul a fost dus cu ambulanţa.

ef0aa391-644e-4cd3-9d40-249bcd6a6e43-620x372

Marele Premiu al Japoniei a fost cîştigat de pilotul Mercedes, Lewis Hamilton, după o cursă care a fost întreruptă după 44 din cele 53 de tururi programate.

Cursa a fost oprită după un accident în care a fost implicat Jules Bianchi. Acesta a intrat în maşina care îi îndepărta monopostul lui Sutil, care suferite un accident cu un tur înainte. Pilotul a suferit leziuni importante.

Pe locul 2 s-a clasat Nico Rosberg iar pe locul 3 a fost Sebastian Vettel (Red Bull). Marele Premiu al Japoniei s-a desfăşurat pe ploaie.

CLASAMENT

1 Lewis Hamilton
2 Nico Rosberg
3 Sebastian Vettel
4 Daniel Ricciardo
5 Jenson Button
6 Valtteri Bottas
7 Felipe Massa
8 Nico Hulkenberg
9 Jean-Eric Vergne
10 Sergio Perez

ADVERTISEMENT