News

Accident în lanț în București. O mașină a intrat într-o patiserie după ce a fost izbită în intersecție

Patru mașini au fost implicate într-un accident care a avut loc în București, în zona Mihai Bravu, una dintre ele fiind proiectată într-o patiserie. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.
09.04.2022 | 09:35
Accident in lant in Bucuresti O masina a intrat intro patiserie dupa ce a fost izbita in intersectie
Patru mașini au fost avariate în acccidentul din zona Mihai Bravu/ Sursă foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc în zona unei intersecții, în care mijlocul căreia s-au ciocnit una de alta două mașini, ciocnirea fiind atât de violentă, încât una dintre mașini a fost proiectată pe trotuar, iar de acolo a ajuns într-o patiserie, informează Antena 3.

În patiserie se aflau trei femei

În accident au mai fost implicate alte două autovehicule, însă acestea au suferit avarii ușoare.

ADVERTISEMENT

În patiseria respectivă se aflau la acea oră trei femei care veniseră la serviciu. La fața locului au sosit un echipaj SMURD și unul de pompieri.

Femeia care conducea SUV-ul care a intrat în patiserie a reușit să iasă singură din mașină pe ușa din spate. Ea se afla în stare de șoc și avea dureri de cap însă a refuzat să fie dusă la spital.

ADVERTISEMENT

Șoferii ambelor mașini care s-au lovit inițial susțin că au intrat în intersecție pe culoarea verde a semaforului. Polițiștii i-au supus alcooltestului pe cei doi șoferi, însă rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.

Niciun pieton nu a fost rănit

Eu am traversat toată intersecția. Ajunsă aici am simțit o bubuitură și nu mai știu nimic absolut. Mi s-a tăiat filmul”, a spus șoferița care a intrat cu mașina în patiserie adăugând că, din cauza impactului, s-a lovit cu capul de bordul mașinii.

ADVERTISEMENT

Cum accidentul s-a petrecut la o oră matinală, niciun pieton nu se afla pe trotuarul din fața patiseriei astfel că nu au existat victime.

Geamul patiseriei a fost spart, iar pompierii au descoperit că au fost avariate o conductă de apă și una de gaze.

ADVERTISEMENT

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili care dintre șoferi se face vinovat pentru producerea accidentului.

ADVERTISEMENT