News

Accident înfiorător în Iași! O mașină a fost lovită de tren. Elicopter SMURD chemat de urgență. VIDEO

27.08.2019 | 14:38
Trenul a lovit în plin mașina. Sursa foto - facebook

Un accident înfiorător s-a petrecut în Iași! O persoană și-a pierdut viața într-un incident rutier produs între un tren marfar şi un autoturism, în comuna Podu Iloaiei. Oamenii legii ajunşi de urgenţă la faţa locului au rămas înmărmuriţi de cele găsite. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, în urma impactului, conducătorul auto al autoturismului a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor militari.

Accident înfiorător în Iași!

“Am fost alertați prin numărul de urgență, 112. Ni s-a comunicat că în comuna Podu Iloaiei a avut loc un accident, mai exact o mașină a fost surprinsă de un tren mărfar. S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o maşină de descarcerare grea şi un echipaj de prim-ajutor. Când am ajuns noi, victima se afla prinsă între fiarele contorsionate ale mașinii.

Aceasta a fost descarcerată, dar, din păcate era în stop cardio-respirator. Medicii au început să-i aplice manevre de resuscitare. S-a luat decizia ca la locul accidentului să fie solicitat și un elicopter pentru a încerca să transportăm victima cât mai repede la o unitate medicale care putea să-i acorde ajutor specializat”, au precizat reprezentanţii ISU Iaşi. Până să ajungă aparatul de zbor a fost însă declarat decesul.

Podu Iloaiei, trei accidente grave în ultimele 3 luni

Nu este primul accident grav care s-a produs în ultima perioadă în această zonă. La sfârșitul lunii iulie, două autoturisme s-au tamponat puternic. În urma coleziunii au rezultat trei victime. Cele trei persoane au ajuns și ele de urgență la spital. De remarcat că incidentul rutier de atunci s-a petrecut în apropiere de calea ferată. Cu două luni în urmă, mai exact în mai, un barbat care circula cu un motoscuter a încetat din viață după ce a fost izbit de un autoturism BMW, în timpul unei manevre în trafic.

În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul, în vârstă de 60 de ani, aflat pe motoscuter nu a mai putut fi salvat. Conform cercetărilor, şoferul de pe BMW ar fi vinovat de producerea accidentului.

 

 

 

Tags: